Vaasan kaupunki - Vasa stad

I <3 Vaasa –kirjainteos sisäsatamaan

Jaa

Vaasan sisäsatamaa koristamaan asennetaan 5.8. suuret Vaasa-kirjaimet. Tavoitteena on, että teoksesta tulisi suosittu kuvauskohde sekä asukkaille että matkailijoille ja vierailijoille. Kirjaimet tuovat myös osaltaan näkyväksi kaupungin ilmettä ja ilahduttavat niin asukkaita kuin vierailijoita.

Tavoitteena on, että kuvauskohde lisää Vaasan näkyvyyttä positiivisella tavalla eri kanavilla sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Samankaltaisia teoksia löytyy esimerkiksi Amsterdamista ja Helsingistä.

Jalustaan on merkitty kohta, jossa seistessään ihmisen vartalo muodostaa I <3 Vaasa –tekstin i-kirjaimen. Kaupungin viestintäpäällikkö Leena Forsén toivoo, että kirjainteosta kunnioitettaisiin ja se pidettäisiin puhtaana, jotta siitä olisi iloa vielä vuosienkin päästä.

– Teos vahvistaa osaltaan kaupungin brändiä ja sen näkymistä katukuvassa ja ihmisten arjessa. Haastan meitä asukkaita ottamaan ja jakamaan kuviamme somessa – näytetään kaikille rakkautemme Vaasaan, kannustaa Forsén.

Teos pohjautuu kaupungin kärkiviesteihin; energiaan, mereen ja intohimoon. Sijainniksi valittiin Sisäsatama, joka on erityisesti kesäisin suosittu paikka asukkaille ja matkailijoille. Teos voidaan tarvittaessa siirtää myös esimerkiksi vuodenaikojen mukaan eri paikkaan, vaikka torille. Teoksen on toteuttanut vaasalainen Metallityöt Velj. Pastuhov.

Median edustajille kuvausmahdollisuus asennustilanteesta sisäsatamassa 5.8. klo 10.30.

Yhteyshenkilöt

Markkinointiasiantuntija Eevamaria Paasikari puh. 040 587 9531

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ny coronavirussmitta har konstaterats – över 50 exponerade23.9.2020 13:13:35 EESTTiedote

Coronavirusinfektion har blivit konstaterad hos en person som varit på Vasarestaurangen Dallas Pizza Palazzo fredag 18.9.2020 kl. 19.00–20.00. Den infekterade personen är hemma i isolering. Hälsomyndigheterna har kontaktat de personer som har utsatts för smitta av personen i fråga och de har antingen redan försatts eller kommer att försättas i karantän. Enligt nuvarande information har över 50 personer exponerats.

Uusi koronavirustartunta todettu – altistuneita yli 5023.9.2020 13:09:15 EESTTiedote

Koronavirustartunta on todettu henkilöllä, joka on asioinut vaasalaisessa Dallas Pizza Palazzo –ravintolassa perjantaina 18.9.2020 klo 19.00 – 20.00. Tartunnan saanut on asetettu eristykseen ja hän on kotihoidossa. Terveysviranomaiset ovat kontaktoineet todetun tautitapauksen altistamia henkilöitä ja heidät on jo asetettu tai asetetaan karanteeniin. Tämän hetken tiedon mukaan altistuneita on yli 50.

Utställningen på Kuntsi museum för modern konst granskar små fragment i stor skala22.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Utställningen Väderprognos för framtiden tar upp människans relation till andra arter under en tid då klimatförändringen och massutrotningen av arter inskränker livets möjligheter på jorden. Utställningen, som kommer 23.9.2020–14.2.2021 till Vasa via Venedigbiennalen och Kiasma, presenterar nordiska konstnärer – bland dem även konstnärsduon nabbteeri från Österbotten.

Näyttely Kuntsin modernin taiteen museossa tarkastelee pieniä osasia suuressa mittakaavassa22.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Sääennuste tulevaisuudelle -näyttely käsittelee ihmisen suhdetta muihin lajeihin aikana, jolloin ilmastonmuutos ja lajien joukkosukupuutto kaventavat elämän mahdollisuuksia maapallolla. Venetsian biennaalin ja Kiasman kautta Vaasaan 23.9.2020–14.2.2021 saapuva näyttely esittelee pohjoismaisia taiteilijoita, joiden mukana myös alueemme taiteilijakaksikko nabbteeri.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme