Messukeskus

I love me - kolme ohjelmantäyteistä päivää

Jaa

I love me -messuilla lokakuussa on luvassa runsaasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää sisältöä: Suomen suurimmat muotinäytökset, kampaus- ja meikkidemoja, tyylivinkkejä ja stailausta sekä ryhmäliikuntaa, joogaa ja näytetunteja erilaisista tanssilajeista. Ohjelmissa puhutaan uskaltamisesta ja omien voimavarojen löytämisestä, ravintoremontista, sotesta ja ikääntymisestä. Tapahtuman upea ohjelma on julkistettu nettisivuilla www.iloveme.fi.

Omaan tyyliin sopivat meikkivinkit löytyvät I love me -messuilta. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Omaan tyyliin sopivat meikkivinkit löytyvät I love me -messuilta. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.

Syksyn säkenöivin hyvinvointitapahtuma I love me 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa tarjoilee kolmen päivän ajan viihteellistä ja inspiroivaa ohjelmaa sekä uusinta tutkimustietoa ja käytännön niksejä. Ohjelmanumeroita on lähes 200 ja esiintyjinä nähdään lääkäreitä, terapeutteja, tanssijoita, kampaajia, stylistejä, personal trainereita ja muita eri alojen huippuosaajia.

Geeniteknologian mahdollisuudet

Terveyteen liittyvissä ohjelmissa painottuvat sote ja geenitestit. Sitra ja Tehy tuovat Klinikka-lavan ohjelmissa sote-uudistuksen lähelle kuluttajaa. Lisäksi start up -yritykset esittelevät sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä innovaatioitaan, jotka helpottavat kuluttajan arkea.

Geenianalyysien osalta käydään läpi niiden hyötyjä niin terveyden ylläpidossa kuin sairauden yllättäessä. Geenitesteillä voidaan esimerkiksi arvioida ja minimoida eri lääkkeiden haittavaikutuksia. Lisäksi kuullaan kannustava esimerkki siitä, miten genomitietoa on hyödynnetty elämäntaparemontin tukena. Muita ajankohtaisia aiheita Klinikka-lavalla ovat muun muassa immuunipuolustus, lääkkeettömyys sekä Tapani Kiminkisen konstit ikääntyvien toimintakyvyn ylläpitoon.

Ravinnon terveysvaikutukset

I love me -messujen ohjelmassa painotetaan itsensä hyväksymisen tärkeyttä, vahvuuksien hyödyntämistä ja uskallusta oman tien etsimiseen. Aiheita lähestytään jaksamisen, positiivisten ajatusmallien, rohkeuden ja tekemisen ilon kautta. Puhumassa ovat muun muassa Katja Kokko, Annika Havaste ja Anette Palssa. Tunteita ja tavoitteita työstetään myös työpajoissa, joissa ajatuksia puretaan auki maalaamalla ja omia tavoitteita konkretisoidaan aarrekartan ja elämänkaariharjoitusten avulla.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu myös ravinto ja liikunta. Lääkäri Antti Heikkilä kertoo ketoruokavaliosta, joka liikuntaan yhdistettynä auttaa ehkäisemään sairauksia ja nostaa energiatasoaan. Lisäksi esitellään lääkäreiden antamaa, laboratoriomittauksiin perustuvaa ravitsemushoitoa. Liikunta näkyy tapahtumassa tanssin, ryhmäliikunnan ja joogan näytetunneilla sekä painavana asiana palautumisesta, voimaharjoittelusta ja personal trainerien hyödyntämisestä päivittäisessä liikunnassa.

Millaista on ekologinen muodin kulutus?

Muotinäytösten glamour hurmaa tänä vuonna sadunomaisella tunnelmalla. Suomen suurimpien muotinäytösten takaa löytyy helsinkiläinen huippustylisti Anu Laapotti. Sporttimuotinäytöksissä urheiluvaateuutuuksia esittelevät Fitnessmalli 2018 -kisan finalistit. Kilpailun finaali nähdään messuilla sunnuntaina 21.10.

Muotiteollisuuden ekologisuus ja vaatteiden pikakulutus ovat kuumia teemoja vaateteollisuudessa. Kierrätysmuodista puhuu messuilla Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala ja pikamuodin haitoista Aalto Yliopiston professori Minna Halme.

Vaatteiden valintaa opetetaan messuilla käytännön esimerkein. Stylisti Sohvi Nymanin ohjein opitaan tunnistamaan oma vartalotyyppi ja korostamaan parhaita puolia sopivilla vaatteilla ja asusteilla. Lisäksi muoti- ja kauneusbloggaajat paljastavat omat arkiset pikku niksinsä.

Kauneusalan ammattilaiset kisaavat messuilla maskeerauksen SM-kisoissa, jossa teemana on Time travel - Aikamatka. Helsinki Bodypainting -sarja täyttää 15 vuotta, ja sen kunniaksi tämän vuoden kilpailun aiheena on ” Welcome to my World”, joka antaa vapaan ja luovan mahdollisuuden toteuttaa omaa näkemystään kilpailutyössä. Kilpailuviikonloppua täydentää uusi fantasiasarja Helsinki Creative Look -joukkuekilpailu, jossa arvostellaan kolme osa-aluetta: meikki, hiukset ja asu.

Kauneuden aihepiireistä pinnalla ovat korealainen kauneuskulttuuri, tatuoinnit sekä stressin vaikutus ihon ikääntymiseen. Lisäksi messuilla saa opastusta niin hiustenlaittoon kuin silmälasien valintaan. Kun oma look on päivitetty, upean lopputuloksen voi ikuistaa selfie-koulun opeilla.

Tapahtuman koko ohjelmaan voi tutustua nettisivuilla https://iloveme.messukeskus.com/messuilla/.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi  #iloveme2018 ig: @iloveme_official

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://bit.ly/iloveme_2017

Kuvat

Omaan tyyliin sopivat meikkivinkit löytyvät I love me -messuilta. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Omaan tyyliin sopivat meikkivinkit löytyvät I love me -messuilta. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Lataa
I love me -messuilta saa hiusvinkkejä. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
I love me -messuilta saa hiusvinkkejä. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Lataa
Suomen suurimmat muotinäytökset järjestetään I love me -messuilla. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Suomen suurimmat muotinäytökset järjestetään I love me -messuilla. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Lataa
Bodypaintingin ja Maskeerauksen SM-kisat käydään I love me -messuilla. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Bodypaintingin ja Maskeerauksen SM-kisat käydään I love me -messuilla. Kuva: I love me 2017, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Habitaren 2019 Kansainvälinen Ystävä Alberto Alessi: Suomalainen ja italialainen muotoilu ovat toistensa vastakohtia, ja siksi sopivat niin hyvin yhteen17.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Tunnetun italialaisen designtalo Alessin pääjohtaja Alberto Alessi on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2019. Suomalaisen muotoilun kanssa pitkään toiminut Alessi valitsee Habitaren kiinnostavimmat sisällöt ja pitää keynote-puheenvuoronsa keskiviikkona 11.9.2019. Habitare on avoinna Messukeskuksessa Helsingissä 11.–15.9.2019. Italiassa 1921 perustettu Alessin muotoilutalo on yksi maailman tunnetuimpia yrityksiä muotoilun kentällä. Alessin yli tuhannen tuotteen valikoimaan kuuluu paljon kodin esineitä, kuten astioita ja keittiötarvikkeita, ja monet ovat saavuttaneet ikonisen maineen nykymuotoilussa. Tuotteiden suunnitteluun on vuosien saatossa osallistunut yli kolmesataa muotoilijaa – joukossa myös monia suomalaisia. ”Arvioimme Alessin tuotteiden menestystä neljällä muuttujalla, joita ovat tuotteen funktio, aistinvarainen kuvitteellinen muisti, viestintä ja kieli, sekä hinta. Korkein mahdollinen pistemäärä on 20 pistettä, ja korkein Alessin tuotteen saama pistemäärä on 18 pistettä. Se on

Vuoden Huiput -näyttely Habitareen12.4.2019 10:00:00 EESTTiedote

Parasta suomalaista luovaa suunnittelua esittelevän Vuoden Huiput -kilpailun voittajien näyttely nähdään jälleen ensi syksynä Habitaressa Messukeskuksessa 11.–15.9.2019. Suomen merkittävimmän luovan suunnittelun kilpailun voittajat julkistettiin eilen. Grafian järjestämä Vuoden Huiput on parasta suomalaista mainontaa ja muotoilua palkitseva, vuodesta 1980 järjestetty kilpailu. Viime vuoden luovan suunnittelun parhaimmisto palkittiin eilen Vuoden Huiput 2018 -gaalassa. Voittajatyöt esitellään jälleen omana näyttelynään Habitaressa syyskuussa. Habitaren Vuoden Huiput 2018 -näyttelyssä nähdään noin 61 työtä, 15 eri sarjan parhaat. Kilpailun kaikkien sarjojen pääpalkinnon, Grand Prixin, sai TBWA:n Helsingin Sanomille suunnittelema Land of Free Press. Kampanjan luovasta suunnittelusta TBWA\Helsingillä vastasivat mm. Sami Kelahaara, Jyrki Poutanen ja Erno Reinikainen. ”Älykäs ajatus, nopea ja erinomaisesti ajoitettu toteutus, usko minimalismin ja kiteytetyn sanoman voimaan sekä halu vaikutta

Matkamessut yhteistyöhön Maata pitkin -matkamessujen kanssa8.4.2019 13:00:00 EESTTiedote

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut aloittaa yhteistyön Maata pitkin -matkamessujen kanssa. Ensimmäinen yhteinen hanke on 5.5. Maata pitkin -matkamessut. Taustalla on Matkamessujen tahto tarjota tietoa ja inspiraatiota kaikille matkailijoille, sekä tavoittaa uusia kohderyhmiä. Matkamessut ovat toimillaan edistäneet vastuullista ja kestävää matkailua jo pitkään, ja esimerkiksi SMALin luoma kestävän matkailun Helsinki Declaration allekirjoitettiin ensimmäistä kertaa Matkamessuilla yli 10 vuotta sitten. Muuttuvassa maailmassa toimia on kuitenkin lisättävä, ja Matkamessut haluavat tarjota tietoa myös vaihtoehtoisista matkustusmuodoista kiinnostuneille matkailijoille. Yhtenä toimenpiteenä on yhteistyö Maata pitkin -matkamessujen kanssa. Toukokuussa Helsingissä järjestettävään tilaisuuteen kokoontuu maata pitkin matkustamiseen liittyviä toimijoita jakamaan tietoa ja inspiraatiota esimerkiksi juna- ja pyörämatkailusta. Yhteistyön myötä Matkamessut tuo tilaisuuteen muun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme