Messukeskus

I love me -messut siirtyvät syksyyn 2022, marraskuussa myyntitapahtuma I love me POP-UP

Jaa

Viime päivinä on saatu monta positiivista uutista Suomen avautumisesta. Aluehallintoviraston viimeviikkoinen ohjeistus sisätilatapahtumien vapautumisesta tuli kuitenkin I love me -messujen kannalta valitettavan myöhään. Tästä syystä lokakuulle suunniteltu I love me siirtyy ensi vuoteen.

 Vaikka Suomi avautuu parhaillaan voimakkaasti ja messuja päästään Messukeskuksessakin jo tulevina syyskuukausina järjestämään, tilanne on kuitenkin vaikuttanut yritysten valmistautumismahdollisuuksiin. Myös monet I love me -messujen näytteilleasettajat tekivät suunnitelmansa aluehallintoviraston elokuisten rajoitusten pohjalta.

- Varmuutta messujen järjestämiseen ei saatu ajoissa ja valmistelujen aikaraja tuli vastaan. I love me on voimakkaasti myyntitapahtuma ja tuotevarastojen täydentäminen ottaa yrityksiltä oman aikansa. Lisähaastetta järjestelyihin tuo näille toimialoille ominainen erityispiirre: kauneus- ja terveyspalvelujen markkinoiminen on vaikeaa, jos lähelle tuleminen ja asiakkaan koskettaminen erilaisia hoitoja ja testejä demotessa ei ole mahdollista, sanoo I love me -messujen Business Manager Lumia Ankkuri.

I love me 2022 järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua syksyllä, perjantaista sunnuntaihin 21.–23.10.2022. Jo ostetut messuliput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumassa tai ne ovat vaihdettavissa Messukeskuksen lahjalippuun. 

Marraskuussa myyntitapahtuma I love me POP-UP

Pitkän tauon jälkeen tapahtumia odotetaan ja kaivataan, ja Messukeskus vastaa kysyntään avaamalla 20.-21.11.2021 I love me POP-UP -tapahtuman.

- I love me POP-UP houkuttelee ostoksille ja tuo tarjolle tuotteita I love me -teemojen ohella kahdesta muustakin Messukeskuksen suosikkitapahtumasta: Habitaresta ja Lapsimessuilta. Marraskuinen ostosviikonloppu käynnistää Black Week -myynnin pääkaupunkiseudulla, kertoo Lumia Ankkuri.

Avin avattua tapahtumarajoituksia tullaan Messukeskuksessa syksyn kuluessa järjestämään useita muiden toimialojen messuja. Valmistelua tukee etenevä rokotekattavuus ja Messukeskuksen oma vahva turvallisuusosaaminen.  

I love me POP-UP Messukeskuksessa la-su 20.-21.11.2021.

I love me, tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus seuraavan kerran pe-su 21.-23.10.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. http://www.iloveme.fi | www.facebook.com/iloveme.fi | ig: iloveme_official |#iloveme2022

Lisätietoja: Messukeskus, Business Manager Lumia Ankkuri, +358 50 387 0023, lumia.ankkuri@messukeskus.com, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, p. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Instagram @iloveme_official

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme