Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi100

Jaa

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

I love me tarjoaa meikkivinkkejä ja tyyliopastusta. Kuva: I love me 2016, Messukeskus.
I love me tarjoaa meikkivinkkejä ja tyyliopastusta. Kuva: I love me 2016, Messukeskus.

I love me -messut tarjoaa välineitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Fyysisen terveyden huoltamiseen ja ylläpitämiseen esitellään erilaisia liikuntalajeja trampoliinihypyistä joogaan. Lisäksi puhutaan ravinnosta, rentoutumisesta ja levosta sekä teknologian mahdollisuuksista terveyden edistämisessä. Henkisen hyvinvoinnin puolella aiheina ovat mm. rohkeus, unelmat ja stressi; lisäksi messuilla hoidetaan parisuhdetta, opetellaan myötätuntoa ja tunnistetaan tunnelukkoja.

Suomen suurimmat muotinäytökset ovat I love me -messujen sykähdyttävintä sisältöä ja niissä esitellään pukeutumisen uudet tuulet. Trendien aallonharjalla ratsastetaan myös hiusnäytöksissä sekä lukuisissa luennoissa. Niissä nostetaan esiin sekä modernit pukeutumistyylit että syksyn ja pikkujoulukauden ajankohtaiset hius- ja meikkitrendit. Lisäksi neuvoja saa muodikkaimpien silmälasikehysten valintaan ja hiusten hoitoon sekä itselle sopivan leikkauksen ja värjäyksen suunnitteluun.

Trendien lisäksi pukeutumiseen vaikuttaa henkilön oma tyyli, mutta sen löytäminen ei aina ole helppoa. Paneelikeskustelussa kävijöitä opastetaan tekemään viisaita ja itselle sopivia valintoja, jotka tuovat pukeutumiseen iloa ja varmuutta. Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista -aiheesta keskustelemassa ovat muun muassa Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäki.

Näyttävästi suomalaista

Suomi100-juhlavuosi näkyy etenkin muodin ohjelmissa. Muotinäytöksissä on erillinen Finnish Fashion -osuus, jossa upeat kotimaiset brändit ja suunnittelijat pääsevät esiin. Näytöksessä esitellään myös Vuoden nuori suunnittelija 2017 -voittajan kilpailutyöt, joissa teemana on moderni Suomi100-kansallispuku. Suomalaista vaatesuunnittelua ruoditaan myös paneelikeskustelussa, jossa Suomi-muodin tulevaisuutta pohtivat muun muassa muotisuunnittelija Katri Niskanen ja muotitoimittaja Sami Sykkö.

Suomi-teema jatkuu myös maskeerauksen SM-kilpailussa. Ammattilaissarjassa selviää, miltä näyttää ”Itsenäisen Suomen sankari”, ja oppilassarjassa kilpaillaan aiheella ”Elovena-tyttö 2017”. Bodypainting-kilpailun teema ”Aurora Borealis” ammentaa suomalaisesta luonnosta, eli luvassa on toinen toistaan upeampia tulkintoja revontulista.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Poimintoja ohjelmista:

I love fashion -muotinäytökset päivittäin, yhteensä 11 kertaa messujen aikana Näytösalueella, hallissa 1:
perjantaina 20.10. klo 12, 13.30, 16 ja 17.30
lauantaina 21.10. klo 11.30, 13, 14 ja 16
sunnuntai 22.10. klo 12, 13.30 ja 16

Hiusnäytös Schwarzkopf Professional ja kauden trendit päivittäin klo 15 Näytösalueella, hallissa 1.

Helsinki Bodypainting Competition lauantaina 21.10. klo 10.30-15.30 kilpailualueella, hallissa 6. Palkintojen jako klo 17.

Maskeerauksen SM-kilpailut sunnuntaina 22.10. klo 10.30-12 oppilassarja ja 14-15.30 ammattilaissarja. Palkintojen jako klo 17.

Suomi-muodin tulevaisuus -paneelikeskustelu Plazalla sunnuntaina 22.10. klo 13. Keskustelemassa Anna-Kaisa Auvinen (toimitusjohtaja, Suomen Tekstiili ja Muoti ry), Katri Niskanen (muotisuunnittelija) ja Sami Sykkö (muotitoimittaja). Keskustelun vetää Saimi Hoyer.

Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista -paneelikeskustelu Finnish Fashion Forumissa lauantaina 21.10. klo 15. Keskustelemassa Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, Tyyliä metsästämässä -blogin pitäjä Veera Korhonen ja Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: iloveme_official

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Bloggaajien akkreditointi päättyy tiistaina 10.10.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love me tarjoaa meikkivinkkejä ja tyyliopastusta. Kuva: I love me 2016, Messukeskus.
I love me tarjoaa meikkivinkkejä ja tyyliopastusta. Kuva: I love me 2016, Messukeskus.
Lataa
Muotinäytöksissä on kansainvälistä glamouria. Kuva: I love me 2016, Messukeskus.
Muotinäytöksissä on kansainvälistä glamouria. Kuva: I love me 2016, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme