Messukeskus

I love me ja Gloria Fashion Show yhdistävät voimansa, vastuullisuus tärkeässä roolissa

Jaa

Kansainvälinen muotitapahtuma Gloria Fashion Show siirtyy ensi syksynä Messukeskukseen ja toteutuu omana kokonaisuutenaan I love me -messujen yhteydessä. Näytöksen teemana on Itämeri ja yhtenä kumppanina John Nurmisen Säätiö. Vastuullisuus näkyy visuaalisuudessa ja huomioidaan myös tapahtuman järjestelyissä. Gloria Fashion Show ja I love me järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa.

Gloria Fashion Show ja I love me järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa. (Kuva: Gloria)
Gloria Fashion Show ja I love me järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa. (Kuva: Gloria)

Syksyllä 14. kertaa järjestettävä Gloria Fashion Show eli GFS on tänä vuonna ainoa kuluttajille suunnattu muotitapahtuma, jossa on mahdollisuus yhdessä näytöksessä tutustua laajaan kattaukseen tulevan kauden muotia. Gloria Fashion Show kasvaa kohisten, sillä Messukeskuksen tilat tarjoavat sille mahdollisuuden laajentua. Yleisönäytöksiä on peräti kuusi, ja kuhunkin näytökseen mahtuu 1 500 muodin ystävää. Isommat tilat mahdollistavat myös paljon toivotun hengailun.

- Yhdessä kumppaneidemme kanssa tuotamme GFS:n lounge-alueelle mielenkiintoista ohjelmaa. Alueelle voi tulla GFS-lipulla ennen ja jälkeen näytöksen fiilistelemään kaikkia kumppanipisteitä sekä nauttimaan lasillisen kuohuvaa, Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala kertoo.

- Muotiala on Suomessa hajautunut, ja tämä kumppanuus on askel kohti toimialan tarvitsemaa kasvualustaa; kahden suuren yhteistyöllä saadaan tarvittavaa volyymia ja näkyvyyttä. Tapahtumat tarjoavat elämykselliset puitteet trendien esittelylle, ja Messukeskuksen muunneltavat tilat sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Avarat hallitilat ja huipputason esitystekniikka antavat vapauden kehittää näytöksen visuaalista toteutusta lähes rajattomasti, Messukeskuksen myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri sanoo.

Tapahtuman teemana on Itämeri, ja vastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessä. Messukeskus sai ensimmäisenä suomalaisena tapahtumajärjestäjänä ISO-ympäristösertifikaatin jo 11 vuotta sitten, ja yrityksen ympäristölupaus on olla 110 % hiilineutraali vuonna 2029.

- Kun kaksi toimialan merkittävää tapahtumaa, Gloria Fashion Show ja I love me, tuodaan yhteen, saavutetaan erityisen suuri vaikuttavuus esimerkiksi vastuullisuusteeman esiintuomisessa. Alan suurimpana toimijana meillä on vastuu näyttää esimerkkiä muille siitä, miten tapahtumia järjestetään ympäristöstä huolehtien. Upeita tapahtumia voidaan tehdä unohtamatta vastuullisuutta ja Gloria Fashion Show on tästä erinomainen esimerkki, Ankkuri huomauttaa.

- Muotinäytöksemme on edelleenkin näyttävä, mutta myös vastuullisuutta korostava. Yhtenä kumppaninamme tällä matkalla on John Nurmisen Säätiö, jonka missiona on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Lahjoitamme sekä kumppanuustuotoista että lipputuloista rahaa Itämeren suojeluun. Myös yhteistyökumppanimme haluavat omalta osaltaan lisätä läpinäkyvyyttä ja korostaa laatua kertakäyttökulttuurin sijaan. Haluamme korostaa eettisyyttä esteettisyyttä unohtamatta, Saila-Mari Kohtala sanoo.

- Taistelemme tuloksekkaasti Itämeren suurinta ympäristöongelmaa, rehevöitymisestä vastaan. Samalla suojelemme meren tarinaa ja varmistamme sen historian siirtymisen jälkipolville. On hienoa, että muodin avulla on mahdollista inspiroida ihmisiä sekä kutsua heitä mukaan Itämeren ja sen perinnön suojeluun. Mitä laajemmalle saamme leviämään sanaa, sitä enemmän Itämeri hyötyy. Nostetaan yhdessä Itämeri parrasvaloihin, kehottaa John Nurmisen Säätiön asiamies Annamari Arrakoski-Engardt.

Myös Messukeskuksen järjestämän Vuoden nuori suunnittelija -kilpailun pääteema on meri, ja voittajatyö nähdään Gloria Fashion Show -muotinäytöksessä. Vuoden nuori suunnittelija on Suomen pitkäikäisin ja arvostetuin suunnittelukilpailu, joka on järjestetty vuosittain vuodesta 1995 alkaen.

I love me ja Gloria Fashion Show järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa. Muotinäytökseen on erillinen pääsylippu, jolla voi tutustua myös I love me -messujen tarjontaan. Liput tulevat myyntiin kevään aikana.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Instagram @iloveme_official

Avainsanat

Kuvat

Gloria Fashion Show ja I love me järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa. (Kuva: Gloria)
Gloria Fashion Show ja I love me järjestetään 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa. (Kuva: Gloria)
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää luomalla kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 50 exhibitions and 1,000 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Muotoilu on nyt omaperäistä ja tinkimätöntä – laita nämä neljä nousevaa suunnittelijaa seurantaan19.3.2020 08:00:00 EETTiedote

Habitaren Talentshop esittelee neljä kiinnostavinta muotoilijaa, joita Suomen ja maailman kannattaa laittaa merkille juuri nyt: Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen ja Zuzana Zmatekova. Valittuja muotoilijoita yhdistää omaperäinen ajattelu ja tinkimätön suhtautuminen laatuun. Muotoilijat saavat omat osastonsa Habitareen, jossa ne ovat esillä Helsingissä Messukeskuksessa 9.-13.9.2020.

Design today is original and uncompromising – look out for these four emerging designers19.3.2020 08:00:00 EETPress release

Habitare’s Talentshop will present the four most interesting designers whom Finland and the world should be watching at the moment: Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen and Zuzana Zmatekova. What these featured designers have in common is originality in their ideas and an uncompromising attitude to quality. Each of the designers will get their own stand at Habitare, to be shown at Messukeskus in Helsinki from 9 to 13 September 2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme