Keski-Suomen ELY-keskus

Ideasta rahoituksen kautta lentoon? Kyllä, se on mahdollista!

Jaa

Suomen Tuotekehitysyhdistys (SYTKY) järjestää yhteistyössä muiden muassa Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa pk-yrityksille suunnatun Ideat lentoon -tapahtuman Tikkakosken Ilmavoimamuseolla tiistaina 15.11.2022 klo 12–16. Tapahtuma on hyvin ajankohtainen, koska ensi vuonna Keski-Suomeen on tulossa mittavasti EU-rahoitusta juuri tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen. Järjestäjät toivovatkin runsasta osanottoa tähän maksuttomaan tapahtumaan.

Ideat lentoon -tapahtumassa liiketoiminnan eri osaamisalueiden asiantuntijat jakavat tietoa ja kokemuksia lyhyinä tietoiskuina. Tapahtumassa on myös klinikoita, joissa pääsee keskustelemaan luottamuksella asiantuntijoiden kanssa omasta liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

– Ideat lentoon -tapahtuma kannustaa yrityksiä kestävään kasvuun uusilla tuote- ja palveluideoilla. Tapahtumassa on tarjolla ideoiden arviointia ja jalostamista sekä tietoa ajankohtaisista rahoitustuista. Monet yrittäjät kokevat jäävänsä yksin, mutta nyt on tarjolla kumppaneita ja vertaistukea kehittämiseen sekä vinkkejä uusista mahdollisuuksista, Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Jouni Hynynen kertoo.

Viimeksi vastaava tapahtuma järjestettiin vuonna 2015. Tuolloin se keräsi paikalle noin satakunta yrittäjää. Nyt tavoite on vähintään sama, tosin enemmänkin mahtuu mukaan. Rahoitusmahdollisuudet ja ideoiden jatkokehittäminen ovat keskeisiä osia tapahtuman annista, mutta klinikoilla saa tietoa myös esimerkiksi yrityksen sukupolvenvaihdoksesta, oppilaitosyhteistyöstä ja patentoinneista.

– Keski-Suomella on täydet mahdollisuudet lähteä lentoon innovatiivisena ja kansainvälistymishakuisenakin yritysmaakuntana. Tulevan vuoden hyvät rahoitusnäkymät antavat sille vieläpä oivan ponnahduslaudan. Nyt jos koskaan kannattaa tulla kuuntelemaan ja kyselemään, kun paikalla on useita asiantuntijoita sitä varten. Nähdään Tikkakoskella, kehittämispäällikkö Pirjo Suhonen toivottaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen maksuttomaan tapahtumaan: https://www.sytky.com/tapahtumat/ideat-lentoonr-tikkakoskella-15112022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehittämispäällikkö
Pirjo Suhonen
p. 0295 024 601
pirjo.suhonen(at)ely-keskus.fi

Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori
Jouni Hynynen
p. 0295 024 545
jouni.hynynen(at)ely-keskus.fi

Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Vanhojen ojitushankkeiden digitointi käynnissä Keski-Suomen ELY-keskuksessa26.1.2023 14:04:09 EET | Tiedote

Keski-Suomessa on toteutettu aikaisempina vuosikymmeninä runsaasti maankuivatushankkeita, joiden yhteydessä on muodostunut ojitusyhteisöjä. Ojitusyhteisöjen ojitushankkeissa asiakirjoja ovat mm. yhteisöön liittyvien kiinteistöjen yhtiösopimukset sekä hyötyaluekartat kaivettuine ojineen. Maankuivatushankkeiden digitointi aloitettiin Keski-Suomen ELY-keskuksessa vuoden 2022 keväällä ja työ jatkuu edelleen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme