If Vakuutus

If ja Skipperi aloittavat yhteistyön Suomessa ja Ruotsissa

Jaa

Pohjoismaiden johtava vakuutusyhtiö If ja suomalainen veneiden vuokravälityspalvelu Skipperi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ifin kehittämä uusi Skipperi Turva -vakuutus on räätälöity turvaamaan yksityisomisteisten veneiden vertaisvuokrausta Skipperin palvelussa Suomessa. Myös Skipperin kaupunkivenepalvelun moottoriveneet Suomessa ja Ruotsissa on vakuutettu If Yritysvakuutuksella.

Jakamistalous ja uudenlaiset liikkumisen palvelut ovat yleistyneet nopeasti. Skipperin kehittämä veneiden vertaisvuokrauspalvelu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja Suomen palvelussa on tällä hetkellä tarjolla jo yli 430 venettä.

- Veneiden yhteiskäyttö ja vuokraveneily ovat oivia esimerkkejä meneillään olevasta laajemmastakin liikkumisen murroksesta, jossa omistaminen ei ole itseisarvo, vaan sen sijaan käyttäjä maksaa liikkumisesta oman tarpeensa mukaisesti. Yhteistyöllä Skipperin kanssa If vahvistaa asemaansa johtavana ja nykyaikaisena venevakuuttajana, sanoo Ifin venevakuutusten tuotepäällikkö Mikael Tervonen.

Perusmuotoinen venevakuutus ei tavallisesti kata veneen vuokrausta, vaan siitä pitää sopia erikseen vakuutusyhtiön kanssa.

If on räätälöinyt uudenlaisen Skipperi Turva -vakuutuksen veneen omistajien ja vuokraavien asiakkaiden turvaksi, kun he vuokraavat moottori- ja purjeveneitä toisilleen Skipperin vertaisvuokrauspalvelun kautta Suomessa.

Ifissä täyskaskolla vakuutetut, yksityiseen käyttöön rekisteröidyt ja yksityishenkilöiden omistamat moottori- ja purjeveneet, joiden arvo on alle 150 000 euroa, saavat jatkossa automaattisesti vuokrauskohtaisen vuokra-ajan vakuutuksen Skipperin vertaisvuokrauspalvelusta ilman erillistä lisämaksua. Skipperi Turva myös laajentaa Ifissä vakuutetun veneen täyskaskovakuutusta vertaisvuokrauksessa olennaisilla turvilla, kuten bonusturvalla, petosturvalla ja väärinkäytösturvalla.

- Veneilyturvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Haluamme varmistaa sekä veneiden omistajien että venettä vuokraavien asiakkaiden turvallisuuden vertaisvuokrauksen aikana, Tervonen jatkaa.

- Vertaisvuokrauksessa turvallisuus ja luotettavuus, sekä veneen omistajille että vuokraajille, ovat toiminnan keskiössä. Yhteistyö Ifin kanssa antaa meille erinomaiset puitteet palvelun kokonaisvaltaiselle kehittämiselle. Skipperi on pohjoismaiden suurin vertaisvuokrauspalvelu ja nyt pääsemme kehittämään palvelua yhdessä Pohjoismaiden johtavan venevakuuttajan kanssa, lisää Skipperin toimitusjohtaja Kristian Raij.

Lisätietoja:

Mikael Tervonen, venevakuutuksista vastaava tuotepäällikkö, If, p. 010 514 0516, mikael.tervonen@if.fi

Kristian Raij, CEO, Founder, Skipperi, p. 040 548 5995, kristian@skipperi.fi

Ainomaija Pippuri, viestintäjohtaja, If, p. 050 4244 217 ainomaija.pippuri@if.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Aila-myrskyn vahinkoja ilmoitetaan jo runsaasti – älä kuitenkaan lähde tarkistamaan myrskytuhoja ennen myrskyn laantumista17.9.2020 13:25:00 EESTTiedote

Ensimmäiset Aila-myrskyn aiheuttamat vahingot ovat Ifiin tulleiden ilmoitusten perusteella erityisesti puiden kaatumisia ja vesikattovuotoja. If muistuttaa, että myrskyn aikana ei ole turvallista lähteä tarkistamaan vahinkoja esimerkiksi venelaitureille tai mökeille. Etenkään pienten vahinkojen ilmoittamisella vakuutusyhtiöön ei ole kiire.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme