If Vakuutus

If muuttaa Niittykummusta Keilaniemeen vuonna 2021

Jaa

Espoon Keilalammen kiinteistöön siirtyvät kaikki Ifin pääkaupunkiseudun 650 työntekijää. Uusien työtilojen suunnitteluun osallistuu koko henkilöstö. Valmistuessaan kiinteistö on yksi Suomen ensimmäisistä WELL-sertifioiduista toimistorakennuksista.

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc Oy
Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc Oy

If on solminut vuokrasopimuksen Regenero Oy:n kanssa siirtymisestä päävuokralaiseksi Keilalammen kiinteistöön. YIT peruskorjaa kiinteistön vuoden 2020 aikana. Ifin henkilöstö pääsee muuttamaan tiloihin vuoden 2021 alussa.

– Aiomme osallistaa koko Suomen henkilöstömme uusien työtilojen suunnitteluun. Ajankohta on mitä otollisin, sillä aloitimme juuri kehityshankkeen, jossa uudistamme yhdessä työtapojamme ja rakennamme laadukasta työntekijäkokemusta. Nyt kaikki voivat olla mukana vaikuttamassa myös tilaratkaisuihin niin, että ne palvelevat uudistuvaa yrityskulttuuriamme, sanoo Ifin Suomen henkilöasiakkaista vastaava maajohtaja Timo Harju.

Keilalammen kiinteistö on osa Regenero Oy:n yli 100 000 neliömetrin laajuista Keilaniemenranta-hanketta, jossa aluetta kehitetään tiiviissä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Hankkeen tavoitteena on muun muassa rantaraitin elävöittäminen ja palveluiden tuominen alueelle.

– Keilaniemi on upea kehittyvä alue, joka sijaitsee hyvien julkisen ja kevyen liikenteen väylien varrella. Ifin kannalta alueen vetovoimaa lisäsi myös se, että Keilaniementorille on sijoittumassa runsaasti palveluita kuten kuntokeskus, päivittäistavarakauppa sekä päiväkoti, joita henkilöstömme varmasti arvostaa, Harju kuvailee.

WELL-sertifiointi keskittyy ihmisten hyvinvointiin

 Ifin Keilaniemen toimipiste noudattaa valmistuessaan WELL-standardia, joka on Suomessa toistaiseksi varsin harvinainen.

– WELL-sertifiointi on perinteisiä rakennusstandardeja laajempi, sillä se huomioi myös kiinteistön hyvinvointivaikutukset. Ilman- ja vedenlaadun sekä työtilojen valaistuksen ja akustiikan lisäksi sertifikaatti edellyttää muun muassa henkilöstömme ravinnon, liikkumisen, mukavuuden ja mielen hyvinvoinnin jatkuvaa mittaamista, Ifin toimitilapäällikkö Tapio Karaus kertoo.

– Lähdemme hankkeeseen ihmiset edellä. Totta kai henkilöstömme terveydestä ja hyvinvoinnista hyötyvät myös asiakkaamme laadukkaan palvelun muodossa, Timo Harju toteaa.

Lue WELL-sertifioinnista osoitteesta wellcertified.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc Oy
Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Veikö huijari henkilöllisyyden? Ifin kotivakuutus kattaa myös identiteettivarkaudet3.6.2020 08:00:00 EESTTiedote

Viime vuonna 3 900 suomalaista ilmoitti tulleensa identiteettivarkauden uhriksi ja huomattavasti useampi joutui huijausyrityksen kohteeksi. Alkuvuodesta tahti on kiihtynyt. Nyt rikolliset hyödyntävät häikäilemättä koronakriisiä. If alkoi kesäkuun alussa tarjota kaikille kotivakuutusasiakkailleen kahden vuoden määräaikaista turvaa myös identiteettivarkauksien varalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme