If Vakuutus

Ifin vastuullisuusraportti 2020 on julkaistu

Jaa

Vakuutusyhtiö If on julkaissut tänään vastuullisuusraporttinsa vuodelta 2020. Ifin vastuullisuustyössä korostui viime vuonna ilmasto- ja ympäristökuormituksen vähentäminen yhteistyössä yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa.

- Tärkein tavoitteemme on ilmastohankkeidemme kautta auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisia ja kestäviä valintoja. Pystyimme edistämään vastuullisuustyötämme viime vuonna koronapandemiasta huolimatta ja päivitämme parhaillaan vastuullisuusstrategiamme pitkän aikavälin tavoitteita vuodesta 2021 eteenpäin kertoo Philip Thörn, Head of Sustainability.

If on tammikuusta 2020 lähtien edellyttänyt kaikkien yhteistyökumppaniensa ja alihankkijoidensa sitoutuvan yhteisiin eettisiin ohjeisiin, joissa korostetaan ihmisoikeuksia, työelämän oikeuksia, ympäristövaikutusten huomioimista sekä korruptiontorjuntaa.

-  Asiakkaamme voivat siis olla varmoja siitä, että kaikki kumppanimme täyttävät tiukat ympäristövaatimukset ja ovat sitoutuneet yhteisin toimintatapoihin, Thörn jatkaa.

Konkreettinen esimerkki välillisestä vastuullisuustyöstä on Ifin yhteistyökumppaninsa Anticimexin kanssa toteuttamana kodin kuntotarkastus, joka on osa Ifin laajaa kotivakuutusta. Omakotitalojen kunnosta ja esimerkiksi energiatehokkuudesta huolehtimisen tukeminen ja vahinkojen ennaltaehkäisy vähentää merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä.

Ruotsin Ympäristöinstituutin analyysin mukaan kuntotarkastusten kautta saavutettu päästövähennys vastaa 14 miljoonan ajokilometrin vähentämistä fossiilisilla polttoaineilla.

Vastuullisuusraportissa on kerrottu laajemmin Ifin vastuullisuustyöstä. Raporttiin voi tutustua nettisivuillamme https://www.if.fi/tietoa-ifista/vastuullisuus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme