Attendo

Ikäihmisten Mummola tuli kauppakeskus Skanssiin

Jaa

Attendo demonstroi ikäihmisten hoiva-asumista rakentamalla aitoa Mummolaa mukailevan ympäristön turkulaiseen kauppakeskus Skanssiin. Kauppakeskuksen Mummola avasi ovensa eilen ja tietoa ja toimintaa on tarjolla 27. syyskuuta asti.

- Ikäihmisten palveluasuminen kiinnostaa sekä ikäihmisiä että heidän läheisiään. Palveluasumiseen liittyy myös monia mielikuvia. Halusimme tuoda hoivakodin helposti kenen tahansa tutustuttavaksi ja samalla on mahdollisuus keskustella ulkopuolisten ja Attendon asiantuntijoiden kanssa ikääntymisestä ja hyvinvoinnista. Konseptin tuominen kauppakeskukseen on herättänyt mielenkiintoa, sanoo aluejohtaja Sari Laakso Attendosta.

Mummolassa on vaihtuvaa ohjelmaa koko aukiolon ajan. Tietoa sisällöistä saa Mummolasta tai Attendon kotisivuilta. Esimerkiksi 19. syyskuuta klo 16.30 – 17.30 geriatrian ylilääkäri Minna Löppönen keskustelee vanhenemisen tuomista muutoksista.

Mummola sijaitsee Skanssin 2. kerroksessa Intersportia vastapäätä K-Citymarketin puoleisella alueella ja on avoinna arkisin klo 10 – 18 ja lauantaisin klo 10 – 14. Sunnuntaisin Mummola on suljettu.

Sisustukseen on lainattu kalusteet sekä Jarkko Peltosen maalaukset Attendo Peiponhovin kulttuuri- ja teemahoivakodista. Kokeiltavana on myös innostuneen vastaanoton Attendon hoivakodeissa saanut suomalainen innovaatio yeti-jättitabletti.

Ensimmäisen kerran Attendo toi Mummolan näytille tämän vuoden alussa lahtelaisessa kauppakeskuksessa. Innostuneen vastaanoton myötä Mummola päätettiin jalkauttaa myös Varsinais-Suomeen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Laakso
aluejohtaja, Attendo
p. 044 494 4358
sari.laakso@attendo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo - johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja Pohjoismaissa

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Terveydenhuollon osaamiseemme kuuluu perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito laaja-alaisesti ympäri Suomen. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme