Suomen Punainen Risti SPR

Inhimillisen kädenojennuksen saavat toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan

Jaa

Toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan palkitaan ennakkoluulottomasta ja rohkeasta työstä Suomen Punaisen Ristin Inhimillisellä kädenojennuksella.

Vuosittain jaettava tunnustus annetaan inhimillisiä arvoja edistävästä toiminnasta. Punainen Risti haluaa huomioida Susani Mahaduran ja Yagmur Özberkanin rohkean sekä tinkimättömän tyylin käsitellä vaiettuja ja vaikeita aiheita.

- Mahaduran ja Özberkanin toimittama radio-ohjelma saa ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. He onnistuvat käsittelemään vaikeita aiheita avoimella ja raikkaalla tavalla, jota suomalainen keskustelukulttuuri kaipaa, perustelee Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula.

Ohjelma lähetetään Yle Puheella. Ohjelma käsittelee monipuolisesti yhteiskunnallisia kysymyksiä. Ohjelmassa kuullaan teräviä puheenvuoroja naurulla ja hyvällä mielellä höystettynä.

Mahadura ja Özberkan vastaanottavat tunnustuksen Punaisen Ristin keskustoimistolla, (Tehtaankatu 1 a) keskiviikkona 9.5. kello 9.

Inhimillisen kädenojennuksen saajaksi etsittiin tänä vuonna erityisesti henkilöitä, jotka ovat toimineet sillanrakentajina sekä rakentavina keskustelijoina. Tunnustuksella Punainen Risti kannustaa kaikkia muitakin avoimeen keskusteluun ja toisten mielipiteiden kuuntelemiseen.

Inhimillinen kädenojennus on tunnustus, jonka Suomen Punainen Risti myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on erityisen ansioitunut inhimillisten teemojen, arvojen ja toiminnan edistäjänä Suomessa. Tunnustus on annettu ensimmäisen kerran vuonna 1988.

Lisätietoja: Tiedottaja Mari Mäkinen, p. 020 701 2223

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme