Insinööriliitto IL ry

Insinööriliiton juhlavideo esitetään ensi kertaa Ylivieskassa

Jaa

Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuotta vietetään perjantaina 3.5. Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa elokuvanäytöksessä ja iltatilaisuudessa.

Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salon tervehdyksen jälkeen näytetään juhlavuoden dokumenttielokuva ”Minä olen insinööri – 100-vuotiaan ammattikunnan nykykasvot” kulttuurikeskuksen salissa.

Elokuvassa tutustutaan neljän erilaisen insinöörin elämään ja ajatuksiin, kerrotaan Insinööriliiton satavuotisen historian keskeisistä teemoista ja pohditaan insinööriprofession tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Insinööriliiton jäsentilaisuudessa julkaistavan elokuvan kesto on 28 minuuttia. Kaikkien kansalaisten katsottavaksi elokuva tulee myöhemmin tänä vuonna.

Viikko on muutenkin vilkas. Perjantaina puheenjohtaja Samu Salo vierailee Pyhäsalmen kaivoksella. Lauantaina insinöörejä kokoontuu Ylivieskassa Pohjois-Suomen yhteen tuovaan piirikokoukseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

alueasiamies Mikko Sormunen, 040 721 6879

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme