Insinööriliitto IL ry

Insinööriliiton juhlavuoden konsertti lauantaina Jyväskylässä

Jaa

Satavuotiaan Insinööriliiton juhlavuoden Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue saapuu Jyväskylään.

Konsertin tähtiartisteina esiintyvät Olavi Uusivirta, Diandra, Osmo Ikonen ja Ida Elina. Juontajina toimivat koomikot Niina Lahtinen ja Janne Kataja. Konsertti pidetään lauantaina 14.9. kello 18–20.30 Jyväskylän Paviljongissa.

– Tänä vuonna insinöörit näkyvät ja kuuluvat kaikkialla. Tarkoitus on hauskanpidon ohella muistuttaa, kuinka tärkeää työtä he tekevät, sanoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Illan ohjelmaan kuuluu dokumenttielokuva Insinööriliiton satavuotisen historian tärkeimmistä teemoista ja neljän erilaisen insinöörin elämästä.

Insinööriliitto lahjoittaa kuuden konsertin kiertueen tuotot juhlavuoden päätteeksi Me-säätiölle, joka tekee työtä vähentääkseen lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa.

– Konsertin tuotot käytetään säätiön projektiin, jonka tavoitteena on lisätä lasten teknistä osaamista arjessa, Ahtola kertoo.

Insinööriliiton juhlavuonna järjestetään yli 40 juhlatapahtumaa eri puolilla maata. Konserttien liput ovat avoimesti kaikkien saatavilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme