Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Islantilais-suomalainen kulttuurirahasto jakaa apurahoina yhteensä 25 550 euroa

Jaa

Islantilais-suomalaisen kulttuurirahaston hallitus on päättänyt apurahojen jakamisesta loppuvuodelle 2018 ja alkuvuodelle 2019.

Käsiteltäviä hakemuksia oli saapunut Islannista ja Suomesta yhteensä 76 kappaletta ja hallitus päätti jakaa apurahoja ja stipendejä yhteensä 25 550 euroa.

”Saimme hakemuksia eri puolilta Suomea ja Islantia, mikä on ilahduttava asia. Myös sisältöjen kirjo kertoo vireistä yhteyksistä maidemme välillä”, toteaa rahaston hallituksen puheenjohtaja Pekka Timonen.

Rahasto jakaa vuosittain apurahoja yksityishenkilöille, järjestöille ja yhdistyksille hankkeisiin, jotka edistävät yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa Suomen ja Islannin välillä.

Rahaston hallitukseen kuuluu pääsihteeri Pekka Timonen (puheenjohtaja), FM Riitta Heinämaa, vanhempi erityisasiantuntija Eiríkur Þorláksson ja arkkitehti Málfríður Krístjándóttir.

Liitteenä Islantilais-suomalaisen kulttuurirahaston myöntämät apurahat.

Yhteystiedot:

hallintojohtaja Satumari Hagelberg, puh. 050 3050 854, satumari.hagelberg@hanaholmen.fi

Lue lisää: https://www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus/hanasaari/rahastot/islantilais-suomalainen-kulttuurirahasto/

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme