Aviador Kustannus

Ja sitten tuli Trump erittelee Donald Trumpin presidentiksinousun taustavaikuttimia

Jaa

Outi Papamarcosin tietoteos pureutuu syvälle amerikkalaisten poliittisiin valintoihin ja niiden taustoihin. Lisäksi se kertoo omakohtaisen tarinan siitä, miten kirjailija itse päätyi Trumpin valheiden ja diktatuurin pelossa kansalaisaktivistiksi estääkseen vaarallisena pitämänsä miehen uudelleenvalinnan.

Outi Papamarcosin tietokirja Ja sitten tuli Trump on julkaistu Aviadorin kustantamana.

”Jos demokratia ei tuota toivottua tulosta, vesitetään demokratia. Jos se ei auta, kokeillaan vallankaappausta. Ei mitään rajaa.”

”Amerikkalaisten optimismissa ja innokkuudessa kokeilla kaikkea uutta piilee vaara: diktatuuriakaan ei osata pelätä,
vaan sitä ollaan valmiita kokeilemaan.”


Mikä sai amerikkalaiset nostamaan presidentikseen Donald Trumpin? Ketkä ja mitkä voimat ovat Trumpin nousun takana? Entä mikä voisi lopettaa Yhdysvalloissa nyt raivoavan arvojen sisällissodan?

Suomesta parikymppisenä Yhdysvaltoihin muuttanut Outi Papamarcos valottaa omakohtaisin havainnoin, miten demokratian nimiin vannonut suurvalta muuttui 40 vuoden aikana vähitellen Jenkkilästä Trumppilaksi. Pohdintojaan hän taustoittaa Euroopan ja Amerikan historian synkillä tapahtumilla, filosofian klassikoiden ajatuksilla, poliittisten dystopioiden oivalluksilla ja muumien elämänviisauksilla.

Kirja kertoo myös tarinan siitä, miten rehellisyyteen kasvatetusta suomalaisnaisesta tuli kansalaisaktivisti, joka Trumpin valheiden ja diktatuurin pelon ajamana lähti mukaan Bidenia tukevaan vaalityöhön estääkseen vaarallisena pitämänsä miehen uudelleenvalinnan.

PAPAMARCOS, OUTI : Ja sitten tuli Trump
240 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810822
Ilmestymisaika: Tammikuu 2022

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme