Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Jari Virtasesta Valtorin uusi vt. asiakaskokemusjohtaja

Jaa

Valtorin asiakkuusjohtajana toiminut Jari Virtanen on nimitetty vt. asiakaskokemusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2022 alkaen.

Virtanen vetää Valtorin Asiakaskokemus-tulosyksikköä Paula Kujansivun sijaisena 31.12.2022 saakka tai enintään siihen asti, kunnes avoimena oleva toimitusjohtajan virka on täytetty.

Paula Kujansivu toimii toimitusjohtajana 31.12.2022 asti tai siihen saakka, kunnes toimitusjohtajan virka on täytetty julkisen haun kautta.

Jari Virtanen on toiminut aiemmin myös Valtorin palvelujohtajana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme