ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

Jarno Forssell ProComin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jarno Forssell. Monipuolisen media- ja viestintäalan kokemuksen omaava Forssell puhuu viestinnän vaikuttavuuden ja merkityksen puolesta.
Jarno Forssell. Kuva: Tanu Lasola
Jarno Forssell. Kuva: Tanu Lasola

Viestinnän ammattilaisia edustavan ProCom ry:n hallitus on valinnut järjestön ja sen omistaman ProCom Oy:n toimitusjohtajaksi VTM Jarno Forssellin, 58. Hän tulee uuteen tehtäväänsä viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:stä, jossa hän on toiminut kymmenen vuotta johtavana konsulttina. Forssell aloittaa tehtävässään 8. elokuuta.

Forssell seuraa toimitusjohtajana ProComia 17 vuotta johtanutta FT, dosentti Elina Melginiä, joka jatkaa työuraansa muun muassa T-Median vanhempana neuvonantajana ja akateemisissa tehtävissä.

”On hienoa saada Jarno luotsaamaan ja kehittämään ProComia edelleen. Yhteisenä tavoitteenamme on luoda Suomeen maailman vastuullisinta viestintäkulttuuria, kehittää koko alaa ja tuoda viestintäalalle näkyvyyttä. Suuri kiitos Elinalle huikeasta työstä ja lämpimästi tervetuloa Jarno”, sanoo ProComin hallituksen puheenjohtaja Maria Mroue.

Monipuolisen uran median ja viestinnän alalla tehnyt Forssell toimi ennen viestintäkonsultin uraansa viestintäalan yrittäjänä ja toimittajana, muun muassa Suomen Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden päätoimittajana. Forssell on myös toiminut ProComin luottamustehtävissä hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana.

”ProCom tekee arvokasta työtä ja on vakiinnuttanut paikkansa viestintäalan tärkeimpänä järjestönä. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni jatkamaan työtäni roolissa, jossa voin hyödyntää kaikkea tähän asti oppimaani viestinnän ammattilaisten ja koko viestintäalan hyväksi. Tavoitteenani on lisätä ymmärrystä viestinnän vaikuttavuudesta ja merkityksestä yritysten ja organisaatioiden menestymisessä”, Forssell sanoo.

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Sen jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla, julkishallinnossa ja järjestöissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Maria Mroue
ProComin hallituksen puheenjohtaja
maria.mroue[at]den.fi, 050 393 4974


Jarno Forssell
ProComin toimitusjohtaja 8.8.2022 alkaen
jarno.j.forssell[at]gmail.com, 040 506 4815

Kuvat

Jarno Forssell. Kuva: Tanu Lasola
Jarno Forssell. Kuva: Tanu Lasola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5, 2. krs.
00130 HELSINKI

+358 (0)9 135 7775http://www.procom.fi

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – viestinnän asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä, konsultteja ja opiskelijoita.

www.procom.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme