Attendo

Joel Hallikainen konsertoi Mynämäellä, alaikäraja keikalle 65 vuotta

Jaa

Joel Hallikaista pääsee pian kuuntelemaan maksutta – jos vain ikä riittää. Hallikainen on keikkaillut Attendon hoiva- ja palvelukodeissa ympäri Suomea tänä vuonna. Suuren kiinnostuksen vuoksi Attendo järjestää kaikille senioreille suunnatun ilmaiskonsertin Mynämäellä 7.11.

Joel Hallikaisen kiertue Attendon hoiva- ja palvelukodeissa on ollut menestys. Rakastettu artisti on tehnyt vaikutuksen niin ikäihmisiin, omaisiin kuin työntekijöihin. Kaikkiaan Hallikainen kiertää ainakin 84:ssä Attendon hoiva- ja palvelukodissa esiintymässä tämän vuoden aikana. Konsertit ovat luonteeltaan hoiva- ja palvelukodeissa asuville ja heidän läheisilleen räätälöityjä yksityistilaisuuksia, mutta suuren suosion ja sosiaalisen median kyselyjen innoittamana Attendo on päättänyt järjestää kaikille senioreille avoimen Joel Hallikaisen konsertin 7. marraskuuta klo 14 Mynämäellä Attendo Tavastilan hoivakodissa.

- Meille on Mynämäelle valmistunut hiljattain hoivakoti, jonne ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet. Ajattelimme, että tässä olisi hyvä tilaisuus tarjota Varsinais-Suomen senioreille viihdykettä, kun teemme muutenkin paljon paikallisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa, sanoo aluejohtaja Sari Laakso Attendosta.

Konserttiin osallistujien alaikäraja on 65 vuotta, mutta yläikärajaa ei ole. Ovella ei tarkasteta henkilöllisyyspapereita. Mukaan mahtuu 50 nopeimmin ilmoittautunutta. Henkilökohtaiset, sitovat ilmoittautumiset pyydetään Attendo Tavastilan johtajalle Maaret Sainiolle sähköpostitse (yhteystiedot alla).

- Jos tästä sukeutuu suuri yleisöryntäys, harkitsemme toisen seniorikonsertin järjestämistä jossain muualla. Eiköhän artistilta saada tarvittaessa aika sovittua, vaikka kiireinen vuosi Hallikaisella on. Joel Hallikainen on painottanut esityksissä ikäihmisten merkitystä ja suurta arvostusta heitä kohtaan. Haluamme siksi suunnata myös tämän avoimen konsertin iäkkäämmille osallistujille, kertoo Laakso.

Joel Hallikaisen esitys kestää noin tunnin, minkä jälkeen osallistujat pääsevät tutustumaan taloon ja toisiin senioreihin. Tarjolla on myös iltapäiväkahvit hoivakodin oman keittiön tekemien suolaisten ja makeiden tarjoilujen kera. Lämpimästi tervetuloa paikalle!

Aika: keskiviikkona 7. marraskuuta klo 14 alkaen
Paikka: Attendo Tavastilan hoivakoti (osoite: Häävuorentie 5, Mynämäki)
Ilmoittautumiset: maaret.sainio@attendo.fi viimeistään 1.11.2018. Huomioi, että 50 nopeimmin ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Laakso
aluejohtaja, Attendo
p. 044 494 4358
sari.laakso@attendo.fi

Maaret Sainio
hoivakodin johtaja, Attendo Tavastila
p. 044 494 3590
maaret.sainio@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo: Tulosennuste vuoden 2019 toiselle vuosineljännekselle ja kattava toimintaohjelma sisältäen Suomen johtoryhmän vahvistamisen18.6.2019 23:20:24 EESTTiedote

Attendo käynnistää toimintaohjelman luodakseen paremman tasapainon uusien hoiva- ja palvelukotien avaamisen ja käytössä olevien yksiköiden käyttöasteen ylläpitämisen välillä. Yhtiö odottaa markkinoiden odotuksia heikompaa tulosta johtuen pääasiassa uusien asukaspaikkojen myynnin alhaisemmasta kasvusta Suomessa. Attendo arvioi koko konsernin liikevoiton (EBITA*) olevan noin 120 miljoonaa Ruotsin kruunua vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Toisen vuosineljänneksen ennuste heijastaa jatkuvaa tulostasoa (run-rate) eikä sisällä kertaluonteisia eriä. Attendo ryhtyy myös toimiin vahvistaakseen Suomen organisaation johtoa uudella liiketoiminta-alueen johtajalla. Lisäksi yhtiö jatkaa uusien hoiva- ja palvelukotien määrän vähentämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme