SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Joensuulaisen hotelli Kimmelin tapahtumatilojen jättiuudistus on alkanut: syksyllä tiloissa juhlii kerralla jopa 1000 henkilöä

Jaa

Pielisjoen rannalla Joensuussa sijaitsevan Original Sokos Hotel Kimmelin iso uudistustyö on edennyt talon kokous- ja tapahtumatiloihin. Pohjoiskarjalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneet, valoisat ja moneen muuntuvat tilat valmistuvat syksyllä 2021.

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Pääsisäänkäynti uudistuksen jälkeen.
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Pääsisäänkäynti uudistuksen jälkeen.

Mittavan uudistuksen jälkeen hotelli Kimmel on Itä-Suomen monipuolisin tapahtumatalo, jossa järjestetään niin laadukkaita näyttelyitä, kokouksia, seminaareja kuin juhlia. Tapahtumatilojen käyttömahdollisuuksia monipuolistetaan, tekniikka modernisoidaan ja valoa ja avaruutta lisätään. Sisustuksessa pääosaa näyttelevät luonnon elementit; puu, kivi ja tuli. Jatkossa Kimmelin tapahtumatilat tarjoavat nykykarjalaista luksusta jopa 1000 vieraalle kerrallaan.

Monipuolinen tilavalikoima lasikuutioista autonäyttelyn estradiin

Kokoustiloja tulee yhteensä 13. Pienimmät ovat bistroravintolan vierelle rakennettavia, sympaattisia lasikuutioita. Entiseen hotellin sviittiin on rakennettu rennompi luova kokoustila saunoineen ja kokousjärjestäjän huoneineen. Lasikuutioihin ja luovaan tilaan asennettavat etäkokouslaitteet mahdollistavat laadukkaat etäkokoukset myös pienimmille ryhmille.

Talon varsinaisesta kokoussiivestä löytyy kahdeksan kokoustilaa, jotka voidaan yhdistää eri tavoin useaksi pienemmäksi tai yhdeksi 600 henkilön tilaksi.  Pääjuhlapaikkana toimii Riverside-sali, jonka vieraille Pielisjoki luontomaisemineen avataan nyt entistä isommin esiin ikkunoita suurentamalla. Kaikki talon tapahtumatilat yhdistäen voi Original Sokos Hotel Kimmelissä järjestää jatkossa jopa 1000 hengen tilaisuuden. Kokonaisuuden täydentää nykyisen Fransmannin tilalle syksyllä avautuva uusi bistro.

”Uutta on sekin, että kokoustilojen ulkoseinät saa jatkossa auki, joten taloon voi tuoda vaikka autoesittelyn”, iloitsee Kimmelin ravintolapäällikkö Tero Turunen.

Moderni kokoustekniikka mahdollistaa myös hybridikokoukset

Kokoustekniikka uusitaan vastaamaan vaativiakin kokoustarpeita. Tekniikan tuottaa kuopiolainen Avek Esitysratkaisut Oy. Isoimpiin tapahtumatiloihin tulee kamerat, joilla tapahtuma voidaan striimata koko taloon – tai hybridimallilla vaikka koko Suomeen. ”Laadukas tapahtuma syntyy varmalla tuotannollisella ja teknisellä osaamisella, ja me varmistamme sen Kimmelin vieraille omalla osaamisellamme”, toteaa Jari Pöykiö Avekista.

Tapahtumat tehdään paikallisin voimin

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan strategian mukaisesti yhteistyökumppanit ovat paikallisia. Niin seinien somistus suurkuvatulosteilla, sähkö- ja rakennesuunnittelu, rakennusurakointi kuin betonielementit tulevat paikallisilta yrittäjiltä.

Paikallisuus näkyy vahvasti myös kokous- ja juhlatarjoiluissa. ”Artesaanituotteet kiinnostavat nyt matkailijoita”, Turunen kertoo. ”Menultamme löytyykin niin oman alueen kalaa ja juureksia kuin Lehtikuohusorbettia. Alkoholittomana kuohujuomana meillä tarjotaan KontioMehun Lehtikuohua, olutlistalta löytyy Panimo Honkavuoren tuotteita. Juhliin olemme kehittäneet erilaisia teemamenuita, joista karjalainen buffet Kotileipomo Sorsan piirakoineen, sienisalaatteineen ja kalaruokineen on tietysti kaikkein paikallisin.”

Syksyn varaustilanne hyvä

Kuluneen vuoden aikana tapahtumia ei juuri ole järjestetty, joten patoutunutta kysyntää tuntuu olevan niin koulutuksille kuin yritysjuhliin. Pikkujoulukausi 2021 näyttää Kimmelissä erittäinkin hyvältä, ja osa viikonlopuista on jo varattu täyteen.

”Katsomme luottavaisin ja innokkain mielin tulevaisuuteen. Modernit ja tyylikkäät tapahtumatilat yhdistettynä uusiin hotellihuoneisiimme sekä Uumen-hyvinvointiohjelmiin tekevät Kimmelistä koko maakunnan kiinnostavimman tapahtumapaikan”, toteaa PKO:n matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen.

Original Sokos Hotel Kimmelin uudet kokoustilat sekä bistro valmistuvat syyskuun puolivälissä 2021, Riverside-juhlasali ja lasikabinetit lokakuussa 2021. Varauksia voi tehdä jo nyt.

Tapahtumatilojen uudistus on osa koko hotellin täydellistä uudistusta, johon Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi 19 miljoonaa euroa.

Lisätiedot: Tero Turunen, ravintolapäällikkö, Original Sokos Hotel Kimmel, tero.turunen@sok.fi, puh. 010 732 3422

Tiina Kanninen, matkailu- ja myyntijohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, tiina.kanninen@sok.fi, p. 050 440 3385

Tapahtumavaraukset: Myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi

Kokous- ja tapahtumatilat syksyllä 2021:

Lasikuutiot, 4 kpl

Luova tila, 1 kpl

Kokoustilat, 8 kpl, yhdisteltävissä yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi (max 600 henkilöä)

Riverside-Sali (max. 400 henkilöä)

Uusi bistroravintola (nykyisen Fransmannin tilalle)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tanja Holmberg
Viestintätoimisto Pieni Ideapuoti Oy
Puh. 050 327 8923
tanja@pieni-ideapuoti.fi

Kuvat

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Pääsisäänkäynti uudistuksen jälkeen.
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Pääsisäänkäynti uudistuksen jälkeen.
Lataa
Uusi kokoustila. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Uusi kokoustila. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Lataa
Uumen-tuotteet kokousten oheen. Sokos Hotels Pohjois-Karjala. Kuva: Yoga with Minna, Minna Hämäläinen
Uumen-tuotteet kokousten oheen. Sokos Hotels Pohjois-Karjala. Kuva: Yoga with Minna, Minna Hämäläinen
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

www.sokoshotels.fi  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Joensuun Vaakunan uusittu ravintolasali kabinetteineen tarjoaa raikkaan näyttämön aamiaistapaamisille ja kokouksille.26.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Työyhteisöissä, yhdistyksissä ja harrastusporukoissa kaivataan nyt yhteisiä kokoontumisia. Toimiva kokoustekniikka, fläppitaululle piirtäminen sekä kokouskahvit ja -hedelmät ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Hyvinvointi lisääntyy yhteisen aterian äärellä ja esityslista etenee luovemmin, kun ollaan samassa tilassa. Joensuun Original Sokos Hotel Vaakunan raikkaiksi uusituissa tiloissa, kaupungin keskustassa, on helppoa ja viihtyisää kokoontua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme