Johda Nainen! on odotettu uutuuskirja naisjohtajuudesta

Jaa

Suomalaista kirjallisuutta naisjohtajuudesta on vihdoin saatavilla. Leena Mäkijärven Johda Nainen! on kannustava ja innostava kirja jokaiselle naiselle, joka haluaa johtajaksi tai on jo sitä.

Johda Nainen! -kirjan kansi
Johda Nainen! -kirjan kansi

Lasikattoa ja sen rikkomista tärkeämpänä teemana kirjassa tarkastellaan naisjohtajuutta monin eri esimerkein. Kirjailija ja suosittu puhuja Leena Mäkijärvi uskoo vahvasti naisten mahdollisuuksiin edetä korkealle työelämässä ja näkee naisten valtteina nopeuden ja intuitiivisuuden. Tämän ajan ennalta-arvaamattomassa ja nopeasti sekä isosti muuttuvassa työelämässä on johtajalle näistä ominaisuuksista valtaisa kysyntä.

“Mitä enemmän sisäisin vaistoin uskaltaa kulkea eteenpäin, mitä vahvemmaksi vastoinkäymisten kohtaajaksi tulee ja mitä rohkeammin uskaltaa ilmentää juuri sitä ihmistä, mikä on – sitä upeampia kokemuksia työelämä naiselle tarjoaa”, Mäkijärvi sanoo.

Johda Nainen! kannustaa myös kaiken ikäisiä naisia yrittäjyyteen ja tukee toisaalta käsitystä naisjohtajien alaisuudessa työskentelevien korkeammasta työtyytyväisyydestä. Kirja ottaa kantaa myös vaikeampiin aiheisiin, kuten työpaikkakiusaamiseen.

Johda Nainen! ilmestyy Minna Canthin päivänä 20.3.2016.

Saatavuus: Booky.fi, tulossa pian myös e-kirjana sekä kirjailijan lukemana äänikirjana

Hinta: 29,20 €

Mediatiedustelut:
Sugar Helsinki, Outi Hamara: outi@sugarhelsinki.com / 040 0282 556

www.someday.fi

Avainsanat

Kuvat

Johda Nainen! -kirjan kansi
Johda Nainen! -kirjan kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sugar Helsinki Oy
Sugar Helsinki Oy
Aleksanterinkatu 28
00170 HELSINKI

050 3368422http://www.sugarhelsinki.com