Tampereen yliopisto

Johtajuussymposium: 120 asiantuntijanäkemystä tietoon, turvallisuuteen, kestävään kehitykseen ja kulttuuriin

Jaa

Voiko erinomaista asiakaskokemusta toteuttaa hinnalla millä hyvänsä? Mikä merkitys asiakaskokemuksella on kaupunkien, terveyspalvelujen ja yritysten johtamisen näkökulmasta? Muun muassa tästä puhutaan Tampereen kymmenennessä johtajuussymposiumissa keskiviikkona 8. syyskuuta.

Johtajuussymposiumin huippuasiantuntijavieraita ovat muun muassa R. Edward Freeman (ylh. vas.), Teija Tiilikainen, Paul Dendale, Risto Siilasmaa, Cecilia Warrol ja Anna-Kaisa Ikonen.
Johtajuussymposiumin huippuasiantuntijavieraita ovat muun muassa R. Edward Freeman (ylh. vas.), Teija Tiilikainen, Paul Dendale, Risto Siilasmaa, Cecilia Warrol ja Anna-Kaisa Ikonen.

Verkkotapahtuman 120 puhujaa käsittelevät tietoa ja turvallisuutta, kestävää kehitystä ja kulttuuria.

Puhujina on eri tieteenalojen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajia. Pääpuhujana on sidosryhmäteorian kehittäjä, professori R. Edward Freeman, jonka esitys ja haastattelu alkavat klo 16.15 Tiedon ja turvallisuuden teemakanavalla.

Kanavan aiheina ovat muun muassa ja kriiseihin ja turvallisuusuhkiin vastaaminen ja tulevaisuuden sote-TKI-ekosysteemi Pirkanmaalla.

Verkkotapahtuman jokaisella kolmella kanavalla on viisi seminaaria tai aihetta, joissa teemaa tarkastellaan eri näkökulmista. Symposiumin teemoja käsitellään lisäksi 16:ssa erillisessä akateemisessa sessiossa.

Kestävän kehityksen seminaareissa puhuvat muun muassa Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, markkinoinnin professori Hannu Saarijärvi, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusasiantuntija Jasmin Assulin, johtaja Riina Grön Fiskarsilta, luennoitsija ja valmentaja Minttu Ripatti, Kiillon tuote- ja kemikaaliturvallisuusvastaava Lilli Puntti sekä Skanskan liiketoiminnan kehitysjohtaja Tero Niemelä ja Tampereen kaupungin kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki.

Uudella kulttuurikanavalla käsitellään muun muassa virtuaalitapahtumia ja Tamperetta kansainvälisenä elokuvakaupunkina. Urheilustudiossa keskustellaan suurten urheilutapahtumien merkityksestä Suomelle, lajille, paikkakunnalle ja seuralle.

— Johtajuussymposium on kymmenessä vuodessa laajentunut yliopiston yhden tiedekunnan tapahtumasta koko Tampereen korkeakouluyhteisön ja Tampereen tapahtumaksi, toteaa symposiumin johtaja, kehitysjohtaja Harri Talonen.

Tampereen yliopiston järjestämän tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat olleet Tampereen ammattikorkeakoulu sekä muun muassa Aamulehti, Business Tampere, Hämeen liikunta- ja urheilu, Pellervo, Pirkanmaan liitto, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Pirkanmaan Yrittäjät, Suomen Yliopistokiinteistöt, Tampereen kauppakamari, Tampereen kaupunki ja Technopolis.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehitysjohtaja Harri Talonen,
050 588 7663
harri.talonen@tuni.fi

Asiantuntija Kristiina Tattari,
050 301 1364
kristiina.tattari@tuni.fi

Kuvat

Johtajuussymposiumin huippuasiantuntijavieraita ovat muun muassa R. Edward Freeman (ylh. vas.), Teija Tiilikainen, Paul Dendale, Risto Siilasmaa, Cecilia Warrol ja Anna-Kaisa Ikonen.
Johtajuussymposiumin huippuasiantuntijavieraita ovat muun muassa R. Edward Freeman (ylh. vas.), Teija Tiilikainen, Paul Dendale, Risto Siilasmaa, Cecilia Warrol ja Anna-Kaisa Ikonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen yliopisto
Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO

p. 0294 5211https://www.tuni.fi

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Teemme kumppaniemme kanssa yhteistyötä, joka perustuu vahvuusalueillemme sekä uudenlaisille tieteenalojen yhdistelmille ja niiden soveltamisosaamiselle. Luomme ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luontoympäristön turvaamiseen sekä yhteiskuntien hyvinvoinnin ja kestävyyden rakentamiseen. Yliopistossa on 21 000 opiskelijaa ja henkilöstöä lähes 4 000.
Rakennamme yhdessä kestävää maailmaa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen yliopisto

Vanhemmat eivät aina saa riittävästi tukea lapseen kohdistunutta väkivaltarikosta tutkittaessa20.9.2021 09:51:17 EEST | Tiedote

Suomessa tutkitaan hyvin monimuotoisia lapsiin kohdistuvia väkivaltaepäilyjä rikoksena. Tietyissä tilanteissa poliisi voi pyytää virka-apua terveydenhuollosta epäilyn selvittämiseksi ja myös lapsen suojelulliset tarpeet on huomioitava selvittämisen aikana. YTM Essi Julinin väitöstutkimus osoittaa, että monialainen viranomaistoiminta aiheuttaa vanhemmille monenlaisia seurauksia, kun heidän lapseensa kohdistunutta väkivaltaa tutkitaan.

Tulevaisuuden pehmeät robotit liikkuvat valon avulla20.9.2021 09:06:25 EEST | Tiedote

Pehmeä robotiikka on nopeasti kehittyvä tutkimusala, mikä pyrkii tuottamaan uusia pehmeisiin materiaaleihin pohjautuvia ratkaisuja nykyisin käytössä oleville metallikuorisille roboteille, joiden liikettä ohjataan sähköllä. Lupaavimmat materiaalit pehmeiden robottien valmistuksessa ovat ”älykkäät”, ulkoisiin ärsykkeisiin reagoivat polymeerit, joiden liikettä voidaan ohjata käyttämällä polttoaineena valoenergiaa.

Uudet mallit ja uusi mittausmenetelmä helpottavat uusiutuvien energianlähteiden liittämistä sähköverkkoon15.9.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Uusiutuvia energialähteitä liitetään sähköverkkoon jatkuvasti lisää tehoelektroniikkaa hyödyntäen. Laitteiden määrän kasvaessa vuorovaikutukset laitteiden välillä voivat kuitenkin johtaa epästabiiliuteen. Mallintamalla epälineaarisuuksia ja nopealla laajakaistamittauksella mahdollisia riskejä voidaan havaita ennakkoon, selviää Matias Bergin väitöskirjassa. Tutkimuksen tuloksia voidaan hyödyntää, kun uusiutuvia energialähteitä liitetään sähköverkkoon.

NYT!-tutkimus: Yhä nuoremmat lapset haluavat osallistua ekokriisin ratkaisemiseen14.9.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Tampereen yliopistossa vuonna 2020 käynnistyneen alaikäisten ympäristökansalaisuutta selvittävän NYT!-hankkeen kenttätyö on aktiivisimmillaan: kuluvan syksyn aikana leirikoulupiloteissa tutkijat viettävät nuorten kanssa aikaa luonnossa seikkailullisten aktiviteettien parissa ja keskusteluttavat heitä siitä, millaisia esteitä ja mahdollisuuksia heillä on toimia ekokriisin ratkaisemiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme