Kirkko Helsingissä

Jouluradio tuo uskon, toivon ja rakkauden koronasyksyn jouluun

Jaa

Jouluradion lähetys alkaa maanantaina 2. marraskuuta analogisilla radiokanavilla ja verkossa useilla erityylisillä joulukanavilla. Jouluradio soi radioaalloilla loppiaiseen 6. tammikuuta asti. Sen sijaan Jouluradion pääkanava soi verkossa ympäri vuoden eli kokonaan ilman Jouluradiota ei tarvitse elää minään vuodenaikana.

18 vuotta täyttävä Jouluradio uskoo musiikin voimaan ja panostaa suomalaisiin muusikoihin ja nuoriin tekijöihin.

”Tänä vuonna Jouluradiota tarvitaan ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Me tuomme tähän hulluun vuoteen jotakin tuttua ja turvallista, ikiaikaistakin. Jouluradion kuuntelun perinne luo lohdun ja ilon monille synkkään vuoteen”, pohdiskelee Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Jouluradion pääkanava on sekoitus perinteisiä joululauluja, yllättäviä tulkintoja sekä ihan uutta joulumusiikkia. Sen rinnalla alkavat maanantaina 2.11. soida netissä yhdeksän muuta monimuotoista joulukanavaa. Klikkaa itsesi kuulolle: www.jouluradio.fi Jouluradio kuuluu myös kaapeliverkossa ja Elisa Viihteen kautta.

Metropolian opiskelijat kehittäneet Jouluradiota

Tänä syksynä Jouluradiota ovat kehittäneet ja innovoineet Metropolian opiskelijat. Pysy kuulolla, niin saat kuulla ja nähdä, mitä uutta he ovat keksineet ja tuoneet Jouluradio-median kanaviin radioaalloilla, netissä ja somessa. Jouluradion innovoinnissa ja kehittämisessä on ollut mukana 18 opiskelijan monialainen ryhmä.

”Olen varma, että tämän erikoisen vuoden 2020 Jouluradio yllättää, lohduttaa ja luo toivoa ennen kuulumattomilla tavoilla - ja jännissä yhteyksissä”, Kalliorinne lupaa.

Jouluradion kotipesä on ostoskeskus REDIn Sillalla. Silta ja REDI toimivat mielellään joulumusiikkiin liittyvien tempausten pitopaikkana. Kauppakeskus toimitilana on avannut monia mahdollisuuksia innovaatioille asiakaspalveluun ja palvelumuotoiltuun tuotekehittelyyn.

Viime vuonna Jouluradio oli neljänneksi kuunnelluin

Jouluradion tuottaja-toimittaja on Katri Saarela, musiikkipäällikkönä toimii tänä vuonna Aura Neuvonen ja musiikkitoimittajana Mika Saarelainen.

"Tässä oudossa maailmantilanteessa kuljemme kohti talven kohokohtaa eli joulua. Kaikki on epävarmaa - emmekä edes tiedä. minkälaisella kokoonpanolla voimme viettää joulua. Meille on tärkeää, että joulumusiikista ei ainakaan tingitä. Joulumusiikki saa tänäkin jouluna tulla lähelle, koskettaa ja antaa joulumielen. Kannustankin ihmisiä kuuntelemaan, mitä eväitä joulumusiikki voisi tuoda omaan elämään", Katri Saarela sanoo.

Jouluradion koko kansalle tarjoavat seurakunnat ympäri Suomea. Katso oma taajuutesi täältä: https://www.jouluradio.fi/taajuudet Täysi-ikäinen eli 18-vuotias Jouluradio on suosittu joulumusiikkimediakonsepti. Se oli Suomen neljänneksi kuunnelluin radiokanava joulukuussa 2019 (KRT).

Lisätietoja: Riitta Kalliorinne, toimituspäällikkö, p. 050 411 59 33 tai riitta@jouluradio.fi, info@jouluradio.fi, www.jouluradio.fi

Lisää mediakuviahttps://www.jouluradio.fi/info#medialle 

Jouluradiolla on siis nyt pallot ilmassa - mutta langat vahvasti käsissä

Yhteyshenkilöt

Viestinnän asiantuntija Sirpa Patronen, sirpa.patronen@evl.fi, p. 09 2340 2609
www.kirkkohelsingissä.fi

Kuvat

Lataa
Kuvaaja: Vilja Harala
Kuvaaja: Vilja Harala
Lataa
Jouluradion tekijät Kuvaaja: Vilja Harala
Jouluradion tekijät Kuvaaja: Vilja Harala
Lataa
Kuvaaja: Vilja Harala
Kuvaaja: Vilja Harala
Lataa
Riitta Kalliorinne.  Kuvaaja: Vilja Harala
Riitta Kalliorinne. Kuvaaja: Vilja Harala
Lataa
Mika Saarelainen, kuvaaja Vilja Harala
Mika Saarelainen, kuvaaja Vilja Harala
Lataa
Katri Saarela  Kuvaaja: Vilja Harala
Katri Saarela Kuvaaja: Vilja Harala
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme