Kirkko Helsingissä

Juha Silanderista Helsingin seurakuntayhtymän hallintojohtaja

Jaa

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti torstaina, että kauppatieteiden maisteri, lakiekonomi Juha Silander nimitetään Helsingin seurakuntayhtymän hallintojohtajan virkaan 15.10. alkaen.

Hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat mm. seurakuntayhtymän yleishallinnosta, taloushallinnosta ja rahoituksesta vastaaminen. Hakijoita tehtävään oli 15.

Juha Silanderin katsottiin täyttävän hakijoista parhaiten viran vaatimukset. Hänen työkokemuksensa sekä talouden että hallinnon tehtävistä on laajaa ja antavat vahvan pohjan vaativiin esimiestehtäviin.

Monipuolisen talousosaamisensa lisäksi Silanderilla on vahvaa sijoittamisosaamista.  Hänellä on myös tehtävässä tarvittava kokemus julkishallinnon johtamistehtävistä seurakuntayhtymistä.

Silander on hoitanut helmikuun alusta Helsingin seurakuntayhtymän hallintojohtajan tehtävää viransijaisena. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa vuodesta 2016 alkaen Vaasan seurakuntayhtymän talousjohtajana. 

Silanderin erityisenä vahvuutena on myös hänen poikkeuksellisen laaja ymmärryksensä työskentelystä luottamushenkilöorganisaatioissa, hän on toiminut paitsi viranhaltijana myös luottamushenkilönä. Hänen osaamisensa ja taitonsa ovat hallintojohtajan virkaan kokonaisuutena hakijoista parhaat.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä toimii helsinkiläisten kanssa ja helsinkiläisten parhaaksi uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta. Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on noin 330 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme