Insinööriliitto IL ry

Juhlavuoden tempaus pukee vauvoja

Jaa

Insinööriliiton 100-vuotisjuhlan innoittamana Satakunnan Insinöörit SATI lahjoittaa jäsentensä perheisiin tänä vuonna syntyville vauvoille bodyja.

– Halusimme tehdä jotain repäisevää liiton juhlavuoden kunniaksi, kertoo SATIn hallituksen jäsen Jari Vihervirta.

Juhlavuoden tapahtumilla ja tempauksilla Insinööriliitto haluaa ravistella perinteisiä käsityksiä insinööristä ja muistuttaa mieleen, että insinöörityö näkyy kaikilla elämänalueilla. Bodyt sopivat hyvin juhlavuoteen, koska tarkoitus on nostaa esille erilaisia, yllättäviäkin asioita, joita insinöörit ovat tehneet.

Kahta eri kokoa olevissa vaatteissa on teksti: Insinöörin tekemä. Bodyissa ei ole liiton tai SATIn logoa eikä nimeä, sillä satilaiset eivät halunneet vaatteesta mainostuotetta.

– Vaatteen pitää kuitenkin olla hauska, jotta se herättää keskustelua, Vihervirta korostaa.

Näin on käynytkin ja yhdistys on saanut asiasta myönteistä palautetta. Vihervirta kuvailee tempausta onnistuneeksi, että se on herättänyt kiinnostusta myös SATIn jäsenkunnan ulkopuolella.

Todennäköisesti SATIn jäsenperheisiin ei synny niin paljon vauvoja kuin bodyja on tilattu. Ylimääräiset vauvanvaatteet on tarkoitus myydä ensi vuonna, ja yhdistys harkitsee lahjoittavansa niistä saatavat rahat hyväntekeväisyyteen.

Hyvän palautteen inspiroimana yhdistys tekee t-paitoja vähän isommille lapsille, kuitenkin alle kouluikäisille. Niitäkin on kaksi eri kokoa. Teksti on eri eli Minusta tulee isona insinööri.

Paitoja ei lahjoiteta, vaan ne on tarkoitus myydä.

Yksi lisäperustelu vauva-aiheelle on se, että Insinööriliiton juhlavuoden pääteema on tulevaisuutta luomassa.

– Vauvat, jos mikä, luovat tulevaisuutta, Vihervirta muistuttaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jari Vihervirta, p. 044 739 1395

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme