Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

JULKISTUS: Suomalainen ja ruotsalainen kamppailivat taloudellisessa mielenrauhassa, kumpi voitti - materiaalit tilattavissa

Jaa

Danske Bank julkistaa toisen kerran tutkimuksen taloudellisesta mielenrauhasta 6. kesäkuuta. Aiemmasta tiedosta poiketen asiasta ei järjestetä tilaisuutta, mutta materiaalit ovat tilattavissa ja pankin edustajat haastateltavissa.

Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -tutkimus kertoo, millainen on suomalaisten suhde omaan talouteensa juuri, kun uusi hallitus on aloittamassa kautensa. Tutkimuksessa usean muuttujasta muodostetaan Taloudellinen mielenrauha -indeksi. Sama tutkimus on tehty myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, mikä mahdollistaan pohjoismaalaisten taloustilanteen vertailun.

Materiaalitilaukset ja haastattelupyynnöt:

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselle, josi.tikkanen@danskebank.fi tai 050 326 9701.

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme