Basam Books

Julkistustilaisuus: uutuuskirja luontaisen herkkyyden hyväksymisestä ohjaa luopumaan ylikiltteydestä

Jaa

Herkkyyden Lahja - Kuinka lopettaa kaikkien miellyttäminen ja aloittaa seuraamaan unelmiasi (2019) opastaa seisomaan itsensä rinnalla ja asettamaan tarvittavia rajoja miellyttämisen tarpeesta huolimatta. Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään kirjakauppa Era Novassa Helsingissä 13. elokuuta klo 18.

Isabella Törnerin mukaan herkkä ihminen kokee muiden ihmisten tarpeet tärkeämpinä kuin omansa, joten hän unohtaa helposti huolehtia itsestään. Hänen mukaansa herkkä ja huonon itsetunnon omaava ihminen voi ajautua palkitsemattomaan työhön sekä myrkyllisiin ihmissuhteisiin miellyttämisen halunsa tähden. Tästä syystä Törner halusi kirjoittaa kirjan erityisherkille ihmisille, ja hän tietää mistä puhuu.

Kirjassa Törner kertoo, miten pystymme suojelemaan herkkyyttämme, seisomaan itsemme rinnalla, asettamaan rajoja ja kuuntelemaan intuitiomme sekä seuraamaan unelmiamme.

Herkkyyden Lahja – Kuinka lopettaa kaikkien miellyttäminen ja aloittaa seuraamaan unelmia (2019) –kirjan julkaisi helsinkiläinen yleiskustantamo Basam Books. Kirjan julkistustilaisuus järjestetään ensi tiistaina.

Herkkyyden Lahja – Kuinka lopettaa kaikkien miellyttäminen ja aloittaa seuraamaan unelmiasi (2019) julkistustilaisuus järjestetään Helsingin Era Novassa tiistaina 13.8. klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Isabella Törner on joogaopettaja, hyvinvoinnin kouluttaja ja ammattitaitoinen valmentaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

asiakaspalvelu@basambooks.fi

Kuvat

Lataa
Kuva: Basam Books
Kuva: Basam Books
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen yleiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

UUTUUSKIRJA: Häpeää, syyllisyyttä ja hylkäämistä24.6.2020 13:07:14 EESTTiedote

Juuri ilmestynyt Liisa Isotalon esikoisromaani Jostakin olen tullut (Basam Books 2020) herättää ajatuksia adoptiosta, sijaisuudesta, syyllisyydestä, häpeästä, hylkäämisestä, toivosta, osaansa sopeutumisesta, nähdyksi tulemisen tarpeesta ja rakkaudesta. Se kertoo koskettavan tarinan adoptoidusta tyttärestä ja hänen kahdesta äidistään Helsingin olympialaisten ja Berliinin muurin aikoihin. Tyttären tyttärelle ne ovat jo historiaa, vaikka kaikkihan toistuu. Vai toistuuko?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme