Kauppakeskus Jumbo-FlamingoKauppakeskus Jumbo-Flamingo

JUMBO-FLAMINGOON VANTAAN ENSIMMÄINEN SINSAY-MYYMÄLÄ JOULUKSI 2022

Jaa

Jumbo-Flamingon muotitarjonta laajenee entisestään, kun odotettu Sinsay-ketju avautuu joulukuun 16. päivä. Sinsay-myymälä on LPP Groupin toinen liike Suomessa ja ensimmäinen Vantaalla. Isoon, 1200 m2:n myymälätilaan tulee esille Sinsayn koko laaja tuotevalikoima aina vaatteista kodinsisustukseen sekä meikki- ja ihonhoitotuotteisiin.

Sinsay tunnetaan maailmalla trendikkäistä tuotemallistoistaan, joiden monimuotoisuus mahdollistaa luovan vapauden koota muodikkaat lookit kaikkiin tilaisuuksiin houkuttelevilla hinnoilla. Brändin muotilinjat ovat päivittäinen inspiraation lähde niin nuorille, kuin naisille ja miehille, jotka pitävät rennosta kaupunkilaistyylistä. Sinsayn valikoimista löytyy myös mukavia ja toimivia äitiysvaatteita sekä tuotteita ja asusteita lapsille. Sinsayn tuotetarjonnan täydentävät kodinsisustustuotteet sekä meikki- ja ihonhoitotuotteiden sarjat.

Sinsay-ketjun omistavan LPP Groupin mukaan Jumbo-Flamingo on sille yksi tärkeimmistä kauppakeskuksista. Ketju on jo pitkään odottanut sopivan kauppapaikan löytymistä suuresta Jumbo-Flamingon kauppakeskuksesta, mihin se voisi tulla täydellä Sinsay -tuotevalikoimallaan. Yhtiössä uskotaan vahvasti, että suomalaiset asiakkaat tulevat ihastumaan Sinsay-brändiin - sen trendikkäisiin ja edullisiin tuotteisiin. Lisäksi yhtiöstä kerrotaan, että se on aloittanut henkilökunnan rekrytoinnit. Sinsay-ketju tulee palkkaamaan kaiken kaikkiaan noin 40 uutta työntekijää uuteen myymäläänsä.

”On mahtavaa saada toivottaa tervetulleeksi monelle asiakkaalle täysin uusi muodin, sisustuksen sekä kauneudenhoidon tuotteita tarjoava toimija Jumbo-Flamingoon” iloitsee Jumbo-Flamingon kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro ja jatkaa ”tällä avauksella vahvistuu upeasti Jumbo-Flamingon jo entuudestaan laajaa ja monipuolinen muodintarjonta”.

Uusi Sinsayn myymälä avautuu Stockmannin viereen, ensimmäiseen kerrokseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:
Olli Lehtoaro, kauppakeskusjohtaja
puh. 050 303 9206
olli.lehtoaro@jumbo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo
Kauppakeskus Jumbo-Flamingo
Vantaanportinkatu 3
01510 VANTAA

https://jumbo.fi

Lisätietoa Kauppakeskus Jumbo-Flamingosta:

Vantaalla sijaitseva kauppakeskus Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus. Siellä on 170 liikettä mukaan lukien ravintoloita, kahviloita, viihdepalveluita, kaksi hypermarketia sekä 5 500 parkkipaikkaa. Lisäksi kauppakeskuksen osana toimii huonemäärältään Suomen suurin hotelli. Vuonna 2021 Jumbo-Flamingon myynti oli 450 miljoonaa euroa ja siellä vieraili 10,5 miljoonaa kävijää. Kauppakeskuksen yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on yli 140 000 neliömetriä.

Kotimaiset työeläkeyhtiöt Elo ja Varma yhdistivät kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon omistukseensa lokakuussa 2019, jolloin perustettiin Vantaan Valo Ky. Vantaan Valo Ky:n kautta kotimaiset työeläkeyhtiöt Elo ja Varma omistavat kauppakeskus Jumbo-Flamingon. Jumbossa sijaitsevat hypermarket-tilat omistavat Kesko ja HOK-Elanto.

 

Lisätietoa LPP Groupista:

 Noin 30 vuodessa yhtiö on rakentanut Keski- ja Itä-Euroopan suurimman muotiyrityksen. Yhtiöllä on viisi tunnistettavaa brändiä: Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay. Brändien tuotteita käyttäviä ihmisiä löytyy lähes 40 Euroopan eri maasta, Afrikasta sekä Aasiasta ja määrä on edelleen kasvussa. Yhtiön yli 1700 myymälän verkostossa sekä verkkokaupoissa vierailee vuosittain miljoonia asiakkaita. Yhtiö työllistää yli 24 000 työntekijää eri toimipisteissään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus Jumbo-Flamingo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme