Jussi Mekkonen on nimitetty Finnforelin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa
Finnforel Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jussi Mekkonen (agronomi, MMM). Hän aloittaa tehtävässä 1. joulukuuta 2022.
Jussi Mekkonen on nimitetty Finnforelin uudeksi toimitusjohtajaksi.
Jussi Mekkonen on nimitetty Finnforelin uudeksi toimitusjohtajaksi.

Jussi Mekkonen, 50, on toiminut pitkän pankkiuransa aikana useissa johtotehtävissä Nordeassa sekä viimeksi Ferratum-pankissa Maltalla. Ennen nimitystään hän työskenteli TietoEvryllä finanssisektorin digitalisointihankkeiden neuvonantajana.

”Finnforelin uusien gigafactory-laitosten valmistuminen Varkauteen ja Hollolaan vuodenvaihteessa 2022–2023 johdattaa Finnforelin seuraavaan kasvuvaiheeseen ja moninkertaistaa tuotantomme. Suomessa aloittamamme työ ekologisesti tuotetun kotimaisen kalan ja täyden kiertotalouden yhdistämiseksi jatkuu vahvana hankkeissamme eri puolilla maailmaa. Olen iloinen saadessani Jussin osaksi vauhdilla kasvavaa tiimiä. Finnforelin nopea kasvu tarvitsee paljon erilaista osaamista, ja siihen Jussin pääomamarkkina- ja rahoitusosaaminen tuo tärkeän lisän”, sanoo Finnforelin hallituksen puheenjohtaja Pekka Viljakainen.

Suomalaisen teknologiayhtiö Finnforelin tuotantomalli mahdollistaa korkealaatuisen kalankasvatuksen kannattavasti ja ympäristöystävällisesti. Maailmalla alan kärkijoukkoon nousseen yhtiön tuotteita myydään Saimaan Tuore -tuotemerkillä yli tuhannessa ruokakaupassa ympäri Suomen.

”Biologisen ja teknologisen prosessin yhdistäminen on hieno haaste, jonka Finnforel on ratkaissut kestävällä tavalla. Yhtiön ydinosaaminen on juuri sitä, mitä ruoan- ja kalantuotannolta edellytetään. Finnforel on moderni kiertotalousyhtiö, joka tuottaa herkullista ja terveellistä kalaa. Prosessissa minimoidaan sekä tuotannon päästöt että ruokahävikki kuluttajan keittiössä. Kun siihen lisätään vielä vahva brändi ja vaativa teknologiaosaaminen, on kyseessä voittajayritys”, Mekkonen kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Viljakainen
Finnforel Oy:n hallituksen puheenjohtaja
+358 50 1422
bulldozer@aii.fi


Jussi Mekkonen
Toimitusjohtaja
+358 40 0461640
jussi.mekkonen@finnforel.com

Kuvat

Jussi Mekkonen on nimitetty Finnforelin uudeksi toimitusjohtajaksi.
Jussi Mekkonen on nimitetty Finnforelin uudeksi toimitusjohtajaksi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finnforel Oy
Satakunnankatu 10
78300 Varkaus

+358 20 731 0140https://www.finnforel.com/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnforel Oy

Finnforel Corporation appoints Tommi Mäkinen as Chief Technology Officer (CTO) and head of Finnforel Technologies28.1.2022 09:59:33 EET | Press release

Tommi Mäkinen (M. Sc.) has been appointed as Chief Technology Officer (CTO) and head of Finnforel Technologies. In this role he will be heading the company’s technology development, planning and construction of its new international fish farming gigafactories. The newly established Finnforel Technologies business unit includes the research and commercial operations of fish genetics.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme