Jyväskylän yliopiston vuoden alumniksi 2022 on valittu Päivi Anttikoski
SOK:n markkinoinnista, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Päivi Anttikoski on valittu Jyväskylän yliopiston vuoden alumniksi 2022.

Vuoden alumnin palkitsevat Jyväskylän yliopiston alumniyhdistys JYKYS ry ja Yliopistosäätiö alumniyhteisöltä saatujen ehdotusten joukosta. Tunnustuksena Vuoden alumni saa Jyväskylän yliopistosäätiön lahjoittaman, Kirsi Neuvosen tilaustyönä tekemän taideteoksen.
Valintaraati arvosti Päivi Anttikosken laajaa näkemystä suomalaiseen mediaan, jossa hän työurallaan on päässyt työskentelemään monissa eri rooleissa. Anttikoski on ollut kehittämässä uusia ja erilaisia kanavia eri-ikäisille median kuluttajille, myös lapsille. Hän on tahtonut tarjota lukijoille merkittävää yhteiskunnallista sisältöä.
Päivi Anttikoski on pitänyt esillä Jyväskylän yliopistoa ja korostanut saamaansa laadukasta koulutusta. Hän on myös tukenut valmistuneita viestinnän ja journalistiikan opiskelijoita heidän työnuriensa alussa.
Päivi Anttikoski on valmistunut Jyväskylän yliopistosta journalistiikan oppiaineesta vuonna 1997. Ennen siirtymistään SOK:n mediajohtajaksi, Anttikoski on toiminut päätoimittajana MTV:llä ja Helsingin Sanomissa sekä Valtioneuvoston viestintäjohtajana.
Anttikoski on kokenut yliopisto-opintojen tarjonneen hänelle laadukkaan opetuksen lisäksi yhteisöllisyyttä ja äärimmäisen hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen, jolla on todella iso arvo työelämässä.
Lisätietoja:
Alumnikoordinaattori Heli Mäki, 050 361 0979, heli.m.maki@jyu.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto
Tutkinnot 2022: Onnittelut lähes 2800 tutkinnon suorittaneelle!30.1.2023 09:04:03 EET | Tiedote
Jyväskylän yliopistosta valmistui vuonna 2022 yhteensä 2764 tutkintoa: 1447 maisteria, 1200 kandidaattia, 116 tohtoria sekä yksi lisensiaatti. Maisterin- ja tohtoritutkintojen määrä laski hieman edellisvuodesta, jolloin suoritettiin 1537 maisterin-, 1275 kandidaatin- ja 137 tohtorintutkintoa.
IT ja neurotiede yhdistävät voimansa uudessa Erasmus-maisteriohjelmassa27.1.2023 10:09:00 EET | Tiedote
Tieteen läpimurrot tapahtuvat usein useiden tieteenalojen risteyksissä. Syksyllä 2023 aloittava kansainvälinen Erasmus Mundus maisteriohjelma, NeuroData, yhdistää Jyväskylässä datatiedettä ja neurotiedettä.
Jyväskylän yliopisto viettää 160. juhlavuottaan sivistystä ja tasa-arvoa korostaen27.1.2023 08:05:00 EET | Tiedote
Jyväskylän yliopiston juuret ulottuvat vuoteen 1863 ja ensimmäiseen suomenkieliseen opettajankoulutusseminaariin. Yliopisto juhlii 160-vuotista historiaansa nostamalla esiin sivistyksen ja tasa-arvon merkityksen, ovathan seminaarin perustajan Uno Cygnaeuksen uraauurtavat tavoitteet koulutuksen yhdenvertaisuudesta edelleen ajankohtaisia.
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu sallii tekoälyn käytön opiskelussa26.1.2023 14:10:00 EET | Tiedote
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu on luonut ensimmäiset toimintaohjeet tekoälysovellusten ja kielimallien käytölle opintotehtävissä. Linjaus on lähtökohtaisesti salliva, koska opiskelijat halutaan opastaa hyödyntämään kehittyvää teknologiaa oikein ja vastuullisesti.
Kantokääpä ei kilpaile koolla vaan jälkeläisten määrällä26.1.2023 09:30:00 EET | Tiedote
Suomalaistutkijat selvittivät ensimmäisinä maailmassa sienten itiötuotannon määrää ja lajien välistä vaihtelua luonnossa koko kasvukauden aikana. Tutkimusaineistossa oli lähes 100 lahopuulla elävää sienilajia, joilta kerättiin itiötuotantonäytteitä kerran kuukaudessa kahden vuoden ajan.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme