Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston vuoden alumniksi 2022 on valittu Päivi Anttikoski 

Jaa

SOK:n markkinoinnista, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Päivi Anttikoski on valittu Jyväskylän yliopiston vuoden alumniksi 2022.

Vuoden alumnin palkitsevat Jyväskylän yliopiston alumniyhdistys JYKYS ry ja Yliopistosäätiö alumniyhteisöltä saatujen ehdotusten joukosta. Tunnustuksena Vuoden alumni saa Jyväskylän yliopistosäätiön lahjoittaman, Kirsi Neuvosen tilaustyönä tekemän taideteoksen. 

Valintaraati arvosti Päivi Anttikosken laajaa näkemystä suomalaiseen mediaan, jossa hän työurallaan on päässyt työskentelemään monissa eri rooleissa. Anttikoski on ollut kehittämässä uusia ja erilaisia kanavia eri-ikäisille median kuluttajille, myös lapsille. Hän on tahtonut tarjota lukijoille merkittävää yhteiskunnallista sisältöä. 

Päivi Anttikoski on pitänyt esillä Jyväskylän yliopistoa ja korostanut saamaansa laadukasta koulutusta. Hän on myös tukenut valmistuneita viestinnän ja journalistiikan opiskelijoita heidän työnuriensa alussa.

Päivi Anttikoski on valmistunut Jyväskylän yliopistosta journalistiikan oppiaineesta vuonna 1997. Ennen siirtymistään SOK:n mediajohtajaksi, Anttikoski on toiminut päätoimittajana MTV:llä ja Helsingin Sanomissa sekä Valtioneuvoston viestintäjohtajana.

Anttikoski on kokenut yliopisto-opintojen tarjonneen hänelle laadukkaan opetuksen lisäksi yhteisöllisyyttä ja äärimmäisen hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen, jolla on todella iso arvo työelämässä.

Lisätietoja:

Alumnikoordinaattori Heli Mäki, 050 361 0979, heli.m.maki@jyu.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme