Tampereen ammattikorkeakoulu

Kaikkien aikojen joulukonsertti virittää joulutunnelmaan

Jaa

Kaikkien aikojen joulukonsertti kutsuu kaikki Tampereen tuomiokirkkoon 30.11. klo 18. Luvassa erittäin runsas, monenlaisia taitoja yhdistelevä ohjelma, joka sopii koko perheelle.

Kuva: Konsertin harjoitukset Satamakadun salissa, Markus Yli-Jokipii kapellimestarina
Kuva: Konsertin harjoitukset Satamakadun salissa, Markus Yli-Jokipii kapellimestarina

Lehtori Markus Yli-Jokipiin mukaan Tampereen ammattikorkeakoulu on järjestänyt jouluisia kirkkokonsertteja ennenkin, muttei näin isosti. 

Törmäsin keväällä Tampereen ammattikorkeakoulun oppilaitospastori Jussi Houttuun, joka heitti idean omasta joulukonsertista. Yhteisölliselle joulukonsertille onkin nyt erityistä intoa hiljaisempien vuosien jälkeen. Opiskelijat ovat mukana mahtavalla fiiliksellä. 

Konsertti kokoaa Tampereen tuomiokirkkoon yli 100 taitavaa esiintyjää. Luvassa on niin perinteistä kuin uudempaakin joulumusiikkia sekä Suomesta että muualta maailmasta. 

Lavalla nähdään TAMK Sinfonia ja solisteja sekä kolme kuoroa. Yksi kuoroista on TAMK Choral Company, joka perustettiin vuosi sitten. Musiikin opiskelijoista mukana ovat sekä musiikkipedagogit että musikaaliartistit. Yli-Jokipii toimii konsertin kapellimestarina. 

Konsertissa esiintyvät myös Teekkarikuoro sekä Kamarikuoro Näsi, joka on ollut TAMK Musiikin yhteistyökuoro jo parikymmentä vuotta. 

Yli-Jokipii on sitä mieltä, että jos tänä vuonna valitsee vain yhden joulukonsertin, on Kaikkien aikojen joulukonsertti oikea valinta.  

Tästä tulee hyvän mielen yhteisöllinen konsertti. Tuomiokirkossa tullaan näkemään paljon erilaisia taitoja, joten jokaiselle katsojalle on jotakin. Ja onhan konserttiin vapaa pääsykin! 

 

Kaikkien aikojen joulukonsertti 

Tampereen tuomiokirkossa keskiviikkona 30.11.2022 klo 18. Järjestäjä TAMK Musiikki. 

Esiintyjät: 
TAMK Sinfonia solisteineen 
TAMK Choral Company 
Kamarikuoro Näsi 
Teekkarikuoro 
Kapellimestarina Markus Yli-Jokipii 

Yhteistyössä: 
Tampereen tuomiokirkkoseurakunta, TAMK Parvi, TAMKO, MusTa ry, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto 

Konserttiin on vapaa pääsy.

Lisätietoa: 
Markus Yli-Jokipii, lehtori, pedagogiset ratkaisut ja kulttuuri, Tampereen ammattikorkeakoulu, p. 050 3119 589, markus.yli-jokipii@tuni.fi 

 

 

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Konsertin harjoitukset Satamakadun salissa, Markus Yli-Jokipii kapellimestarina
Kuva: Konsertin harjoitukset Satamakadun salissa, Markus Yli-Jokipii kapellimestarina
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme