Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen kulkuyhteyksiin muutoksia 13.8. ja 20.9.

Jaa

Maanantaina elokuun 13. päivä bussiyhteydet Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen muuttuvat. Syyskuun 20. päivä kulku metroasemalta ja Itäväylän bussipysäkiltä helpottuu, kun kauppakeskus Redin läpi aukeaa suora yhteys terveys- ja hyvinvointikeskukseen.

Muutoksia bussien reitteihin 13.8.

  • Linjojen 50 ja 59 pysäkit siirtyvät Kalastaman metroaseman eteen, metroradan alapuolelle. Pysäkeiltä on esteetön kulkuyhteys sekä metroon että Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Linjat ajavat Sörnäistenniemeen Polariuksenkadun päätepysäkille (eivät enää Herttoniemeen asti).
  • Linjalla 551 pääsee Pasilan kautta Kalasatamaan. Linja pysäkki on Itäväylällä ja se jatkaa Herttoniemeen asti.
  • Linjalla 55 pääsee Arabianrannan kautta Kalasatamaan. Linjan pysäkki on Työpajankadulla.
  • Linjalla 56 pääseeKumpulasta Kalasatamaan. Linjan pysäkki on Työpajankadulla.
  • Väliaikainen linja 26 ja linja 58B lopettavat. Linja 58 jatkaa normaalisti.  Tilapäiseksi tarkoitetulle linjalle 26 ei enää ole aiempaa tarvetta, kun linjat 50 ja 59 alkavat liikennöidä Kalasataman alueella. 

Katso 13.8. muutokset kartalta

Metrosta suoraan terveys- ja hyvinvointikeskukseen 20.9. alkaen

  • Metroasemalta pääsee esteettömästi kauppakeskus Redin läpi terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Kauppakeskus Redi aukeaa 20.9.  
  • Linjojen 16, 551 ja 58 pysäkki siirtyy Itäväylällä lähemmäksi kauppakeskus Rediä. Pysäkiltä pääsee esteettömästi kauppakeskuksen läpi terveys- ja hyvinvointikeskukseen.
  • Pysäköintipaikkoja löytyy kauppakeskus Redistä. Samalla väliaikainen pysäköintipaikka Capellan puistotiellä suljetaan.

Katso 20.9. muutokset kartalta

Miten kulkuyhteydet paranevat?

Kokosimme Kalasataman sivuille kysymyksiä ja vastauksia muutoksiin liittyen.

Lisätietoja

13.8. alkaen Lars Rosengren, projektipäällikkö, sosiaali- ja terveystoimi
p. 050 555 7781, lars.rosengren@hel.fi 

Joona Packalén, informaatiosuunnittelija, HSL
p. 040 573 1283, joona.packalen@hsl.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tukea ja tietoa perheille erotilanteeseen21.9.2018 11:08Tiedote

Parisuhteen päättyminen tuo monenlaisia muutoksia ja vaikuttaa sekä vanhempien että lasten elämään. Eron ensiapupiste ja Puhutaan erosta -illat tarjoavat tietoa ja ohjeita. Eron ensiapupiste Eron ensiapupiste tarjoaa ohjausta ja neuvontaa helsinkiläisten perheiden erotilanteisiin, eroperheen erityiskysymyksiin ja lasten asioiden järjestämiseen. Eron ensiapupisteessä on tarjolla tietoa perheille erotilanteessa suunnatuista palveluista. Ensiapupisteessä ovat auttamassa ammattilaiset perheoikeudellisten asioiden yksiköstä (mm. lastenvalvojat) sekä eri järjestöjen edustajat yhdessä. Eron ensiapupisteessä voi asioida nimettömänä ja myös yksin ilman toista vanhempaa. Eron ensiapupiste palvelee Itäkadun perhekeskuksessa keskiviikkoisin klo 12–16, os.Tallinnanaukio 1. Puhutaan erosta -illat Puhutaan erosta -illoissa keskustellaan eroon liittyvistä teemoista asiantuntijoiden johdolla. Illat on tarkoitettu eronneille ja eroa harkitseville sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelij

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme