Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen kulkuyhteyksiin muutoksia 13.8. ja 20.9.

Jaa

Maanantaina elokuun 13. päivä bussiyhteydet Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen muuttuvat. Syyskuun 20. päivä kulku metroasemalta ja Itäväylän bussipysäkiltä helpottuu, kun kauppakeskus Redin läpi aukeaa suora yhteys terveys- ja hyvinvointikeskukseen.

Muutoksia bussien reitteihin 13.8.

  • Linjojen 50 ja 59 pysäkit siirtyvät Kalastaman metroaseman eteen, metroradan alapuolelle. Pysäkeiltä on esteetön kulkuyhteys sekä metroon että Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Linjat ajavat Sörnäistenniemeen Polariuksenkadun päätepysäkille (eivät enää Herttoniemeen asti).
  • Linjalla 551 pääsee Pasilan kautta Kalasatamaan. Linja pysäkki on Itäväylällä ja se jatkaa Herttoniemeen asti.
  • Linjalla 55 pääsee Arabianrannan kautta Kalasatamaan. Linjan pysäkki on Työpajankadulla.
  • Linjalla 56 pääseeKumpulasta Kalasatamaan. Linjan pysäkki on Työpajankadulla.
  • Väliaikainen linja 26 ja linja 58B lopettavat. Linja 58 jatkaa normaalisti.  Tilapäiseksi tarkoitetulle linjalle 26 ei enää ole aiempaa tarvetta, kun linjat 50 ja 59 alkavat liikennöidä Kalasataman alueella. 

Katso 13.8. muutokset kartalta

Metrosta suoraan terveys- ja hyvinvointikeskukseen 20.9. alkaen

  • Metroasemalta pääsee esteettömästi kauppakeskus Redin läpi terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Kauppakeskus Redi aukeaa 20.9.  
  • Linjojen 16, 551 ja 58 pysäkki siirtyy Itäväylällä lähemmäksi kauppakeskus Rediä. Pysäkiltä pääsee esteettömästi kauppakeskuksen läpi terveys- ja hyvinvointikeskukseen.
  • Pysäköintipaikkoja löytyy kauppakeskus Redistä. Samalla väliaikainen pysäköintipaikka Capellan puistotiellä suljetaan.

Katso 20.9. muutokset kartalta

Miten kulkuyhteydet paranevat?

Kokosimme Kalasataman sivuille kysymyksiä ja vastauksia muutoksiin liittyen.

Lisätietoja

13.8. alkaen Lars Rosengren, projektipäällikkö, sosiaali- ja terveystoimi
p. 050 555 7781, lars.rosengren@hel.fi 

Joona Packalén, informaatiosuunnittelija, HSL
p. 040 573 1283, joona.packalen@hsl.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala


09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Helsinki jatkaa aktiivista kotihoidon kehittämistä9.7.2018 12:09Tiedote

Aluehallintovirasto (AVI) kehottaa Helsinkiä 5.7.2018 antamassaan, vuotta 2017 koskevassa valvontapäätöksessä kiinnittämään huomiota asiakasturvallisuuden varmistamiseen kotihoidossa riittävällä henkilöstömäärällä ja oman toiminnan valvonnalla. Nämä ovatkin tärkeitä ja keskeisiä edellytyksiä turvalliselle ja korkeatasoiselle kotihoidolle. Jatkamme tiivistä vuoropuhelua AVI:n kanssa. Olemme jo tehneet paljon näiden asioiden hyväksi viime vuodesta ja tulemme vielä tekemään lisää yhdessä asiakkaiden, omaisten ja henkilöstön kanssa. Ikääntyneiden turvallinen kotona asuminen on meidän kaikkien yhteinen tavoite. - Jatkamme pitkäjänteistä kotihoidon kehittämistyötä. Haluamme, että kotihoidon asiakkaat ja heidän läheisensä voivat luottaa siihen, että he saavat meiltä apua silloin, kun he tarvitsevat, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtaja Seija Meripaasi kuvaa tilannetta. Mitä olemme jo tehneet Kotihoitoon on palkattu lisää työntekijöitä. Yhteensä tänä vuonna palkataan lisää 40 hoita

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 19.9.19.6.2018 22:19Tiedote

Sosiaali- ja terveyslautakunnan 19.6. kokouksen päätötiedote on verkossa. Lautakunta hyväksyi tässä kokouksessa muun muassa kaupunginhallitukselle annettavan lausunnon huumeriippuvaisten turvallisista käyttötiloista. Lautakunta jätti pöydälle tiedoksi saamansa selvitystyön tulokset, jotka koskivat vaihtoehtoisien keinojen löytämistä leipäjonoille. Lautakunta jatkaa asian käsittelyä kesätauon jälkeen elokuussa. Lautakunnan syyskauden ensimmäinen kokous on tiistaina 14. elokuuta.

Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelut juhannuksena 201819.6.2018 14:11Tiedote

Terveysneuvontaa 24 h ­– puh. 09 310 10023 Terveysneuvonnasta saa tietoa Helsingin terveyspalveluista ja sairauksien hoito-ohjeita ympäri vuorokauden (24 h) tavallisen puhelun hinnalla. Henkeä uhkaavat tilanteet - soita 112 Vakavissa ja henkeä uhkaavissa sairaus- ja onnettomuustapauksissa saa apua ympäri vuorokauden numerosta 112. Terveysasemat Terveysasemat ovat auki torstaina 21.6. klo 8–16. Kalasataman ja Vuosaaren terveysasemilla ei ole torstaina 21.6. iltavastaanottoja klo 16–20. Terveysasemat ovat kiinni juhannuksena 22.–24.6. Päivystys - päivystysapu 116 117 palvelee 24 h Oman terveysaseman ollessa kiinni kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidetaan päivystyksessä. Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) Haartmanin päivystyssairaala, Haartmaninkatu 4, rakennus 12 ja Malmin päivystyssairaala, Talvelantie 6 J. Soita maksuttomaan päivystysapupalveluun p. 116 117 ennen päivystykseen hakeutumista. Päivystysapu palvelee ympäri vuorokauden. Lapset Lasten ja nuorten sairaala, Lastenklinikka,

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme