MessukeskusMessukeskus

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta

Jaa

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

PulPaper 2018. Kuva: Pekka Hannila
PulPaper 2018. Kuva: Pekka Hannila

PulPaper 2022 päivittää ammattilaisten tiedot. PulPaper Conference kokoaa metsäteollisuusalan ammattilaiset yhteen tiistaina 29.3. ja nostaa esille tapahtuman teemoja.  Yritysjohdolle ja sidosryhmille kohdennettu Business Forum järjestetään keskiviikkona 30.3. ja sen ohjelma on koottu yhdessä metsäteollisuuden ja kemianteollisuuden toimijoiden kanssa.  PulPaper-tapahtuma-alueen Future Squarella kuullaan päivittäin metsäyhtiöiden sekä muiden näytteilleasettajien puheenvuoroja ja start-up-yritysten pitchauksia. Viimeisen näyttelypäivän 31.3. teemana ovat opiskelijat ja nuoret.  Kaikki ohjelma järjestetään englanniksi.

”PulPaper kokoaa alan ammattilaiset verkostoitumaan ja päivittämään tietonsa nyt lähes neljän vuoden tauon jälkeen. Keväällä 2021 avattiin tulevan tapahtuman teemoja jo ennakkoon Virtual pre-PulPaper-tapahtumassa. Mikään ei kuitenkaan pysty korvaamaan kohtaamisia kasvokkain. PulPaper-tapahtumassa uutuustuotteitaan ja -palvelujaan näyttelyssä esittelevät yritykset tuottavat myös ohjelmaa tapahtumaan. Mukana ovat muun  muassa metsäyhtiöistä Metsä Group, UPM, Sappi ja Stora Enso sekä paljon kemikaalialan yrityksiä ja laitevalmistajia”, kertoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. ”Nyt ensimmäistä kertaa PulPaper järjestetään samaan aikaan ChemBio Finland 2022 ja Helsinki Chemicals Forum 2022 -tapahtumien kanssa. Näiden kolmen ammattitapahtuman samanaikaisuus tuo lisäarvoa kullekin tapahtumalle.”

PulPaper conference nostaa esille kuusi teemaa

Ohjelman teemat ovat IT and Automation, Environment and Sustainability, Safety and Risk Management, New Textile Products, Efficiency ja Packaging Solutions.  Konferenssi avataan kolmella  keynote-puheenvuorolla. Ensimmäisen keynote-puheenvuoron pitää EVP, Packaging Materials -divisioonan johtaja Hannu Kasurinen Stora Ensolta. Toisen keynote-puheenvuoron aiheena on Sustainability leading company strategy ja siitä puhuu vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riikka Joukio Keskolta. EVP, Head of Management Consulting Roland Lorenz AFRY:ltä on kolmas keynote-puhuja ja aiheena on Changes in consumer behavior following COVID pandemic. Avauspuheenvuorojen jälkeen konferenssi jatkuu kahtena rinnakkaisena sessiona, joissa kustakin kuudesta teemasta kuullaan kolme ajankohtaista asiantuntijapuheenvuoroa.

Start-up yritykset kisaavat palkinnosta

Näyttelyalueen Future Squarella on päivittäin omat keynote-puheenvuoronsa sekä metsäyhtiöiden ja muiden näyttelyssä mukana olevien yritysten puheenvuoroja. PulPaper Award jaetaan tapahtumassa keskiviikkona 30.3. Suomen Messusäätiön 5000 euron palkinnon saa start-up yritys, joka on kehittänyt metsäteollisuuteen kiinnostavimman innovatiivisen tuotteen. Metsäteollisuuden asiantuntijoista koostuva raati päättää voittajasta 30.3. Future Squarella järjestettävien  pitchausten perusteella ja palkinto jaetaan iltatilaisuudessa.

”PulPaper 2022 tarjoaa jo avajaisia edeltävänä päivänä 28.3. ekskursioita alan yrityksiin sekä gettogether-tilaisuuden. Avajaispäivän 29.3. päättää after work -tilaisuus tapahtuma-alueella ja 30.3. illalla järjestetään PulPaper Party. Tapahtuma tarjoaa siis moninaisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen”, kertoo Bergström. ”Otamme myös käyttöön tapaamistyökalun, jonka kautta voi sopia tapaamisia myös tapahtuman aikana.”

PulPaper 2022 järjestetään 29.-31.3. Messukeskuksessa Helsingissä. Kävijät voivat rekisteröityä PulPaper-tapahtumaan maksuttomasti osoitteessa www.pulpaper.fi. PulPaper Conferenceen voi myös jo nyt ostaa lippuja.  Kansainvälinen PulPaper-tapahtuma järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018. Vuonna 2021 järjestettiin Virtual pre-PulPaper.
Messukeskus järjestää PulPaper 2022 -tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

www.pulpaper.fi  #pulpaper2021 #pulpaper2022

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström, puh. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Puunjalostusinsinöörit ry, toimitusjohtaja Antti Lindqvist, puh. 040 725 2543, antti.lindqvist@puunjalostusinsinoorit.fi

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

PulPaper 2018. Kuva: Pekka Hannila
PulPaper 2018. Kuva: Pekka Hannila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan 2022 -messut esittelee trendikkäitä menopelejä3.12.2021 08:53:32 EET | Tiedote

Helsingin Caravan 2022 -messuilla esitellään uudet matkailuautot ja -vaunut. Samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla pääsee tutustumaan kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin ja tekemään matkasuunnitelmia. Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille. Caravan-messut järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme