Kustannusosakeyhtiö Siltala

Kansainvälisesti arvostettu Venäjän-tuntija Bengt Jangfeldt vierailee Helsingissä 25.4.

Jaa
Ruotsalainen Venäjä-asiantuntija Bengt Jangfeldt vierailee Helsingissä tiistaina 25. huhtikuuta. Hänen uusimmat teoksensa VENÄJÄ – AATTEET JA IDEAT PIETARI SUURESTA PUTINIIN sekä IMMANUEL NOBEL JA HÄNEN POIKANSA TSAARIEN VENÄJÄLLÄ ovat vastikään ilmestyneet suomeksi. – Venäjä – aatteet ja ideat -kirjassaan Jangfeldt korostaa Venäjän historian heiluriliikettä pysähtyneisyyden ja hajoamisen, sorron ja suojasään, uudistusten ja niitä romuttavien vastareformien välillä. Teos ilmestyi Ruotsissa alun perin vuonna 2017 ja kirjailija päivitti sen viime vuonna.

Immanuel Nobel ja hänen poikansa tsaarien Venäjällä -kirja kertoo nimensä mukaisesti Nobelin perheen poikkeuksellisesta menestystarinasta Venäjällä.

Vuonna 1948 syntynyt Jangfeldt on Tukholman yliopiston dosentti.

Tuottelias tutkija ja kirjailija on saanut lukuisia tunnustuksia ja palkintoja, muun muassa kaksi Ruotsin tärkeintä August-kirjallisuuspalkintoa sekä Ruotsin kuninkaan mitalin tunnustuksena menestyksekkäästä kirjailijanurastaan.

***

Haastattelupyynnöt tiedotuspäällikkö Reetta Ravi, reetta@siltalapublishing.fi, 0400 328 300

https://www.siltalapublishing.fi/product/venaja-aatteet-ja-ideat/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Siltala
Suvilahdenkatu 7
00500 Helsinki

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Päivien kirja on jännittävä ja kaunis näkymä Patti Smithin maailmaan – Artisti konsertoi Suomessa kesäkuussa29.5.2023 10:15:04 EEST | Tiedote

Patti Smithin vastikään suomeksi ilmestynyt PÄIVIEN KIRJA sisältää yhden kalenterivuoden kehyksissä 366 pientä ikkunaa, joista avautuu näkymä tämän visionäärisen kirjailijan, runoilijan ja esiintyjän maailmaan. Teoksen kuvat ovat joko Smithin itsensä ottamia tai kuvia häntä elämän mittaan inspiroineista ihmisistä ja asioista. Patti Smith and Band konsertoi Helsingissä ja Tampereella 11.–13. kesäkuuta. **** Maanantaina 12.6. Patti Smith signeeraa kirjojaan Helsingin Oodi-kirjastossa kello 14–15.

Taiteesta erittäin suoraan – Tuula Karjalaisen muistelmat4.5.2023 11:33:42 EEST | Tiedote

TAITEESTA SUORAAN on merkittävän kulttuurivaikuttajan Tuula Karjalaisen kiehtova muistelmateos. Näin suorasanaista kirjaa ei ole ennen kirjoitettu suomalaisesta museo- ja taidemaailmasta. – Tuula Karjalainen (s. 1942) on ollut Helsingin taidemuseon ja Nykytaiteen museon Kiasman johtaja, opettanut taidehistoriaa Helsingin yliopistossa sekä tehnyt tv- ja radio-ohjelmia taiteesta. Hän on myös kirjoittanut taiteesta suuren määrän artikkeleita ja kirjoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme