Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kansalaisopistoon ilmoittautuminen alkaa Vaasassa 15.12.

Jaa

Ilmoittautuminen Vaasan kansalaisopisto Alman kursseille alkaa keskiviikkona 15.12. klo 15. Kurssitarjontaan voi tutustua jo etukäteen verkossa.

Kursseille voi ilmoittautua 15.12. alkaen osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa sekä puhelimitse kansalaisopisto Alman palvelupisteeseen.

Painettu kurssiesite jaetaan 8.12. alkaen jokaiseen kotitalouteen Vaasassa ja Kyrönmaalla. Kurssitarjontaan voi tutustua etukäteen myös verkossa, osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa.

Satoja mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan

Kansalaisopisto Almalla on kevätkaudella tarjolla yhteensä noin 600 kurssia. Etäkurssien määrä on lisääntynyt entisestään. Alman lukuvuoteen mahtuu monia juhlanaiheita: taiteen perusopetus 30 vuotta, aikuisten perusopetus 10 vuotta ja Alma itse 1 vuotta.

- Uutuuksia on tarjolla runsaasti, mm. kurssi paljasjalkakenkien ompelusta, äijäjoogaa ja hapanjuurileivontaa. Kevään suunnittelussa meitä ovat innoittaneet monet juhlan aiheet omassa toiminnassamme, ja niinpä ohjelmastamme löytyy lukuisia vinkkejä juhlien järjestämiseen, kertoo kansalaisopisto Alman rehtori Sannasirkku Autio.

Kansalaisopistossa järjestetään tuttuun tapaan myös yleisöluentoja. Helmikuussa on suuri suomalaisten kohtaloita Neuvosto-Venäjällä 1920–1930-luvuilla käsittelevä seminaari, jossa puhujina on historiantutkijoita Suomesta ja Venäjältä.

Kaksikielinen luentosarja Naisen aika valottaa naishistoriaa, minkä lisäksi kuullaan luentoja mm. käsityöyrittäjyydestä ja hävikkiruoasta.

Yhteyshenkilöt

rehtori Sannasirkku Autio, puh. 0400 299 826, sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme