Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut tuottaa Restel elokuusta 2021 alkaen
Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut siirtyvät Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun toteutettavaksi 1.8.2021 lähtien. Sopimus allekirjoitettiin 17.12.2020. Kilpailutus käsitti ooppera- ja balettiesitysten väliaikatarjoilut, henkilöstöravintola- ja kahvilapalvelut sekä edustus- ja kokoustarjoilut ja mahdolliset muut oopperatalossa tarvittavat ravintolapalvelut kuten sidosryhmä- ja vuokratilaisuudet.
Restelin tarjouksen laatupisteet olivat korkeat ja kokonaispistemäärä suurin. Kilpailutuksen laatuvertailu koostui muun muassa palveluinnovaatioista, toimintakonseptin soveltuvuudesta, laadunhallinnasta sekä henkilöstö- ja markkinointiresursseista. Voittaneessa tarjouksessa korostuivat vastuullisuus ja elämyksellisyys.
Kattavia ravintolapalveluita oopperan ja baletin ystäville sekä henkilökunnalle
Ruokailu on merkittävä osa esityselämystä ja tärkeä tekijä henkilöstön työhyvinvoinnissa. Uusi kumppanuus huolehtii molemmista.
"Tarjoamme vierailijoille vastuullisesti tuotettuja palveluita, jotka ovat osa oopperassa tai baletissa käymisen kokonaiselämystä, henkilöstöä ja sidosryhmiä unohtamatta. Ravintolapalvelut pystytään mukauttamaan joustavasti eri kohderyhmien ja tapahtumien mukaan”, Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne toteaa.
”Ooppera- ja balettiesitykset ovat myös sosiaalisia elämyksiä yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Esityksen kruunaavat herkulliset ja monipuoliset tarjoilut, joita lähdemme nyt yhdessä Restelin kanssa kaudelle 2021 ̶ 2022 suunnittelemaan”, Kansallisoopperan ja -baletin viestintäjohtaja Liisa Riekki kertoo.
Restelin kondiittorit tarjoavat makoisan ensiesityksen
Restel tuo tarjolle kattavien ravintolapalveluiden tuottamisen yhteydessä oopperataloon kondiittorin ja hänen mukanaan uutuusleivoksen, jossa luovuus ja paikallishistoria löytävät toisensa herkullisesti. Uuden esityskauden ja yhteistyön alkua juhlistetaan keväällä järjestämällä leivokselle nimikilpailu. Syksystä alkaen kondiittori valmistaa makeat leivonnaiset paikan päällä oopperatalossa
Ny Nordisk Mat Ambassadorina ja Food&Events Culinary Academyn keittiöpäällikkönä toimiva Kim Palhus kuvailee uutta leivosta seuraavasti: “Suussa sulava kokonaisuus; Töölönlahden omenapuiden sadosta, hienostuneesta Amaretto-likööristä ja suklaasta koottu kupolimainen leivos on nautinto niin maku- kuin näköaistille. Makeus tulee sokerista, sijaitseehan Oopperatalo entisen sokeritehtaan tontilla. Muotokieli puolestaan on saanut inspiraationsa rakennuksen edessä olevasta aukiosta ja rakennuksen lasikaarista.”
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot:
Ketjujohtaja Kristian Helanne
Restel Ravintolat Oy
Food&Events Tapahtumaravintolat
Puh. 040 831 8300
Viestintäjohtaja Liisa Riekki
Suomen kansallisooppera ja -baletti
Puh. 040 510 7336
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.
Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.
Restel Oy
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Hemingway’s-juomaravintolaketju siirtyy Tulikuuma Kumpu Oy:lle22.4.2024 16:00:00 EEST | Tiedote
Yrityskauppa tarjoaa Hemingway´sille hyvän mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä juomaravintolaliiketoimintaan erikoistuneen omistajan käsissä.
Classic Pizza ja Makaronitehdas avaavat marraskuussa ravintolan saman katon alle Turun keskustaan4.10.2023 09:00:00 EEST | Tiedote
Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.
Järvenpään K-Citymarketista tutuksi tullut RAITO Sushi avaa Helsingin päärautatieasemalle24.8.2023 07:00:00 EEST | Tiedote
Aidot japanilaiset sushit rantautuvat vihdoin Järvenpäästä myös Helsingin keskustaan! Järvenpään K-Citymarketista tutuksi tullut RAITO Sushi avaa torstaina 31.8. oman ravintolan Helsingin päärautatieasemalle keskushalliin yhteistyössä Restelin Food&Events Ruokaravintoloiden kanssa.
Restel palauttaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa22.5.2023 10:00:00 EEST | Tiedote
Restel palauttaa huhtikuussa päättyneen yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa. Pernod Ricardin emoyhtiö on ilmoittanut 12.5.2023 julkaistussa tiedotteessaan lopettaneensa viennin Venäjälle ja viimeistelee markkinalta poistumista. Tämän johdosta Restel ei näe enää syytä jatkaa huhtikuussa annettua hankintakieltoa Pernod Ricardin tuotteiden osalta.
Restel lopettaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa17.4.2023 10:35:32 EEST | Uutinen
Restel on päättänyt lopettaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa toistaiseksi. Kaikki Pernod Ricardin tuotteet on asetettu Restelin ravintoloissa hankintakieltoon. Syy yhteistyön päättämiselle on Pernod Ricardin harjoittama vientitoiminta Venäjän markkinoille. Restel pitää Venäjän yli vuosi sitten aloittamia sotatoimia kaikilta osin tuomittavana.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme