Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut tuottaa Restel elokuusta 2021 alkaen
Suomen kansallisooppera- ja baletti kilpailutti ravintolapalvelunsa. Voittajaksi valikoitui Restel.

Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut siirtyvät Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun toteutettavaksi 1.8.2021 lähtien. Sopimus allekirjoitettiin 17.12.2020. Kilpailutus käsitti ooppera- ja balettiesitysten väliaikatarjoilut, henkilöstöravintola- ja kahvilapalvelut sekä edustus- ja kokoustarjoilut ja mahdolliset muut oopperatalossa tarvittavat ravintolapalvelut kuten sidosryhmä- ja vuokratilaisuudet.
Restelin tarjouksen laatupisteet olivat korkeat ja kokonaispistemäärä suurin. Kilpailutuksen laatuvertailu koostui muun muassa palveluinnovaatioista, toimintakonseptin soveltuvuudesta, laadunhallinnasta sekä henkilöstö- ja markkinointiresursseista. Voittaneessa tarjouksessa korostuivat vastuullisuus ja elämyksellisyys.
Kattavia ravintolapalveluita oopperan ja baletin ystäville sekä henkilökunnalle
Ruokailu on merkittävä osa esityselämystä ja tärkeä tekijä henkilöstön työhyvinvoinnissa. Uusi kumppanuus huolehtii molemmista.
"Tarjoamme vierailijoille vastuullisesti tuotettuja palveluita, jotka ovat osa oopperassa tai baletissa käymisen kokonaiselämystä, henkilöstöä ja sidosryhmiä unohtamatta. Ravintolapalvelut pystytään mukauttamaan joustavasti eri kohderyhmien ja tapahtumien mukaan”, Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne toteaa.
”Ooppera- ja balettiesitykset ovat myös sosiaalisia elämyksiä yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Esityksen kruunaavat herkulliset ja monipuoliset tarjoilut, joita lähdemme nyt yhdessä Restelin kanssa kaudelle 2021 ̶ 2022 suunnittelemaan”, Kansallisoopperan ja -baletin viestintäjohtaja Liisa Riekki kertoo.
Restelin kondiittorit tarjoavat makoisan ensiesityksen
Restel tuo tarjolle kattavien ravintolapalveluiden tuottamisen yhteydessä oopperataloon kondiittorin ja hänen mukanaan uutuusleivoksen, jossa luovuus ja paikallishistoria löytävät toisensa herkullisesti. Uuden esityskauden ja yhteistyön alkua juhlistetaan keväällä järjestämällä leivokselle nimikilpailu. Syksystä alkaen kondiittori valmistaa makeat leivonnaiset paikan päällä oopperatalossa
Ny Nordisk Mat Ambassadorina ja Food&Events Culinary Academyn keittiöpäällikkönä toimiva Kim Palhus kuvailee uutta leivosta seuraavasti: “Suussa sulava kokonaisuus; Töölönlahden omenapuiden sadosta, hienostuneesta Amaretto-likööristä ja suklaasta koottu kupolimainen leivos on nautinto niin maku- kuin näköaistille. Makeus tulee sokerista, sijaitseehan Oopperatalo entisen sokeritehtaan tontilla. Muotokieli puolestaan on saanut inspiraationsa rakennuksen edessä olevasta aukiosta ja rakennuksen lasikaarista.”
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot:
Ketjujohtaja Kristian Helanne
Restel Ravintolat Oy
Food&Events Tapahtumaravintolat
Puh. 040 831 8300
Viestintäjohtaja Liisa Riekki
Suomen kansallisooppera ja -baletti
Puh. 040 510 7336
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.
Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.
Restel Oy
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Suomenlinnan Bastion Bistro -ravintola osaksi Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloita22.4.2021 06:00:00 EEST | Tiedote
Restel on ostanut Bastion Catering Oy:n koko liiketoiminnan, minkä myötä Resteliin kuuluva Food&Events Tapahtumaravintolat vastaa huhtikuun lopusta lähtien ravintola Bastion Bistron toiminnasta.
Helsingin Kamppiin avataan kesällä uusi ravintolakokonaisuus20.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote
Kamppi Helsinki -kauppakeskukseen avataan kesäkuussa kolmen ravintolan kokonaisuus, joka muodostuu Taco Bell, Ísey Skyr Bar ja Rax Pizzabuffet -konsepteista. Ravintolat tarjoavat laajan valikoiman maistuvia tuotteita jokaiseen hetkeen ja makuun aamusta iltaan. Uudet ravintolat sijaitsevat kauppakeskuksen E-tasolla Narikkatorin puolella.
Taco Bell laajenee kohti pohjoista – uusi ravintola aukeaa Ouluun7.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote
Taco Bell -pikaruokaravintolaketju tekee heinäkuussa uuden aluevaltauksen, kun ketju avaa ravintolan uudistettuun kauppakortteli Pekuriin Oulussa. Kyseessä on ketjun yhdestoista ravintola Suomessa ja samalla yksi maailman pohjoisimmista Taco Bell -ravintoloista.
Rax avaa kesäkuussa ravintolan Oulun keskustaan7.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote
Ravintola avataan kauppakortteli Pekurin ensimmäiseen kerrokseen osoitteeseen Kirkkokatu 16. Rotuaarilla sijaitsevassa uudessa Raxissa tulee olemaan noin 80 asiakaspaikkaa sekä ulkoterassi kävelykadulle päin. Sisäänkäynti tapahtuu kauppakorttelin idän puolelta Kirkkokadulta.
Tekoäly suunnittelee Burger Kingin työvuorolistat15.3.2021 14:59:00 EET | Tiedote
Kun tietokone suunnittelee työvuorolistat, vapautuu esimiehiltä aikaa johtamiseen ja asiakaspinnassa toimimiseen.
Lastun Suklaapuoti tarjoaa laadukkaita käsintehtyjä suklaita10.3.2021 06:00:00 EET | Uutinen
Lastun Suklaapuoti perustettiin intohimosta suklaaseen ja sen valmistamiseen. Suklaan ystäville haluttiin tarjota laadukkaita, käsintehtyjä suklaakonvehteja ja suklaalevyjä, jotka ovat yksilöitävissä tilaajan niin halutessa. Tuotteita voi ostaa Lastun Suklaapuodin verkkokaupasta tai Lahdessa sijaitsevasta ravintola Lastusta.
Ravintolatoimija Restel sulkee mahdollisimman nopeasti kaikki Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin juomaravintolat25.2.2021 12:41:13 EET | Uutinen
Ravintolatoimija Restel on päättänyt sulkea kaikki HUS-sairaanhoitopiirin juomaravintolansa 26.2.2021 alkaen pääkaupunkiseudun pahenevan koronatilanteen myötä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme