SDP EDUSKUNTA

Kansanedustaja Paula Werning 4H-järjestön varapuheenjohtajaksi

Jaa
Kansanedustaja Paula Werning (sd.) valittiin 4H-järjestön edustajakokouksessa hallituksen varapuheenjohtajaksi 13.6.2022. Werning ottaa vastaan varapuheenjohtajan vastuun tyytyväisin mielin.
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander

4H-toiminta sai alkunsa Yhdysvalloista ja saapui Suomeen 1920-luvulla. 4H-järjestö on aina ollut poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

- 4H-järjestö koostuu Suomen 4H-liitosta ja lähes 200 4H-yhdistyksestä ympäri Suomea. Opintokeskus Sivis tukee järjestön kehittämis- ja koulutustyötä. Toiminnan merkittävin rahoittaja on maa- ja metsätalousministeriö, Werning kertoo.

Järjestö auttaa lapsia ja nuoria löytämään itselleen mielekästä tekemistä ja monipuolisen harrastuksen.

- 4H-yhdistysten järjestämissä kerhoissa esimerkiksi kokataan, leikitään, retkeillään, kansainvälistytään ja opitaan kädentaitoja. Pidän tärkeänä, että lapsilla ja nuorilla on virikkeitä ja tekemistä. Tällainen toiminta lisää myös yhteisöllisyyttä, Werning sanoo.

Nuorille on tarjolla myös mahdollisuus yrittäjyyteen.

- Tuhannet nuoret ovat valinneet 4H-yrittäjyyden tavaksi tienata omaa rahaa ja saada työkokemusta. Tämä on heille avuksi tulevaisuudessa, Werning huomauttaa.

Werning antaa vielä lopuksi vinkkinä sen, että jäseniksi voivat liittyä lapset, nuoret ja perheet sekä ne aikuiset, jotka haluavat tukea 4H-järjestön arvoja ja toimintaa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SDP EDUSKUNTA
SDP EDUSKUNTA

00102 Eduskunta

09 4321https://sdp.fi/fi/eduskunta/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

SDP:n puheenjohtajaehdokas Antti Lindtman julkaisi visionsa vuoteen 2035 – Suomen suunta on tulevaisuus9.6.2023 15:29:50 EEST | Tiedote

SDP:n puheenjohtajaehdokas, kansanedustaja, SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on julkaissut visionsa vuoteen 2035. “Suomen suunta on tulevaisuus” -nimellä kulkeva visio tähtää siihen, että Suomi on maailman ensimmäinen hiilineutraali hyvinvointiyhteiskunta vuonna 2035. Tämä on toteutettava niin, että kaikki pysyvät mukana ja niin, että vihreään siirtymään liittyvät valtavat mahdollisuudet muuntuvat taloudellisiksi menestystarinoiksi.

SDP:n Lauri Lyly: Tarvitsemme kasvua, emme riitelyä - silti työllisyyttä ja kestävää kasvua lisääviä positiivisia toimia ei ole vielä hallitusneuvotteluista kuultu5.6.2023 10:11:00 EEST | Blogi

Olen huolestuneena seurannut, miten viime aikoina hallitusohjelmaneuvotteluihin liittyen ovat esillä olleet työntekijöiden asemaan kohdistuvat heikennykset. Hämmästyttävää on se, että ne koskevat vain työntekijäpuolta. Vastaavia esityksiä ja muutoksia ei ole juuri näkynyt työnantajien tilanteeseen liittyen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme