Oma Säästöpankki Oyj

Kari Mononen on aloittanut Oma Säästöpankin (OmaSp) asiakas- ja yhteiskuntajohtajana

Jaa

KTM Kari Mononen on aloittanut OmaSp:n Asiakasliiketoiminnan asiakas- ja yhteiskuntajohtajana ja laajennetun johtoryhmän jäsenenä. Hänen tehtävänsä on pankissa uusi ja hän vastaa erityisesti pörssiyhtiöiden, säätiöiden ja instituutioiden uusasiakashankinnasta sekä yhteiskunta- ja yhteistyösuhteiden hoitamisesta. Kari Monosella on lähes 20 vuoden ura media-alalla myynnin esimiestehtävissä mm. MTV:n, Ilta-Sanomien, Aamulehden sekä Helsingin Sanomien palveluksessa.

”Karilla on erittäin laajat verkostot, vahva osaamisen ja kokemus myynnistä sekä asiakassuhteiden hoitamisesta. Olen iloinen, että saamme Karin kaltaisen ammattilaisen vahvistamaan kasvuamme ja OmaSp:n parasta palvelukokemusta”, kertoo Asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio.

”Olen mielenkiinnolla seurannut OmaSp:n menestystä ja kasvua viime vuosien aikana ja on suuri kunnia päästä nyt itse mukaan tekemään sitä yhdessä asiakkaiden kanssa. OmaSp kulkee vastavirtaan ja erottuu palvelumallillaan muista pankeista. Kun asiakkaiden päätökset tehdään paikallisesti, on asiointi pankissa nopeaa ja sujuvaa. OmaSp:n kilpailuvaltti on erinomainen henkilökohtainen palvelu niin konttoreissa kuin digitaalisissa palvelukanavissa. Keskityn omassa roolissani erityisesti uusasiakashankintaan pörssiyhtiöissä, säätiöissä ja instituutioissa. Uskon, että yhtenä esimerkkinä OmaSp:n päätös olla perimättä negatiivista talletuskorkoa yritysten kassavaroista kiinnostaa monia. OmaSp yhteiskuntavastuullisena toimijana haluaa olla jatkossa entistä aktiivisemmin mukana myös yhteiskunnallisessa keskustelussa. Tahtotilana on vahvistaa yhteiskunnan hyvinvointia edistäviä ratkaisuja, sanoo Kari Mononen. 

Yhteyshenkilöt

Pasi Turtio, Asiakasliiketoiminnan johtaja p. 040 484 5559
Kari Mononen, Asiakas- ja yhteiskuntajohtaja p. 040 032 6324

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oma Säästöpankki Oyj020 764 0600http://www.omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 32 konttorissa ja digitaalisten kanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 4,4 miljardia euroa. Oma Säästöpankki on listattu Nasdaq Helsingissä. Merkittävä osa henkilöstöä omistaa yhtiön osakkeita. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki (OmaSp) kiinnostaa nuoria – 40 nuoren unelma kesätyöstä toteen20.5.2021 08:24:32 EEST | Tiedote

OmaSp sai noin 1 000 kesätyöhakemusta, joista pankki rekrytoi lähes 40 nuorta asiakaspalvelutehtäviin ja hallintoon eri puolille Suomea. OmaSp on ollut mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo useamman vuoden ajan ja on sitoutunut mukana olollaan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme