Asuntosäätiö

Kaupunkilaisten liiteriverkosto laajeni Espooseen

Jaa

Kierto- ja jakamistaloutta tukeva liiteriverkosto, laajeni Espoon Suurpeltoon. Nyt liitereitä, joista kaupunkilaiset voivat vuokrata itselleen erilaisia kodintarvikkeita, sähkötyökaluja ja puhdistuslaitteita mihin vuorokauden aikaan tahansa, löytyy Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Asuntosäätiö-konserni lanseerasi asukkailleen kierto- ja jakamistaloutta tukevan Asoliiterin keväällä 2018. Samana syksynä Asoliiteri palkittiin vuoden Isännöintiteko-palkinnolla.

Yhteistyö Asoliiterin taustalta löytyvän CoReorient Oy:n kanssa jatkuu edelleen. Uusin liiteri avattiin heinäkuun alussa Espoon Suurpellossa, kauppakeskus Suuriksen vieressä. Suurpellon liiterin myötä myös espoolaisilla on nyt mahdollisuus hyödyntää liiteripalveluita. Liiteripalvelut saa käyttöön vuoden jokaisena tuntina digisovelluksella.

– Lanseerasimme Asoliiterin aikanaan Helsingin Vuosaareen, koska meillä on alueella noin 900 asuntoa. Näimme, että se on sopiva paikka testata konseptia, jota on sittemmin kutsuttu myös kaupunkilaisten liiteriksi. Iloitsemme yhteistyöstämme kierto- ja jakamispalveluja kehittävän CoReorientin kanssa, sillä haluamme kehittää asumisen palveluita, ja kaupunkiasumista ylipäänsä, kertoo Asokotien toimitusjohtaja Jari Riskilä.

– Liiteriverkoston laajeneminen Suurpeltoon on meille mieluinen asia, sillä Asuntosäätiö on ollut mukana kehittämässä aluetta jo noin viidentoista vuoden ajan. Olemme rakennuttaneet Suurpeltoon useita asumisoikeus-, omistus- ja vuokra-asuntoja, ja tälläkin hetkellä alueelle on rakenteilla asuntoja, jotka valmistuvat ensi vuonna Henttaan Puistokadulle.

Espoo edustaa merkittävää osaa Asuntosäätiö-konsernin asuntokannasta, johon kuuluu noin 17 500 asuntoa. Asuntosäätiöllä on Suurpellossa tällä hetkellä lähemmäs 450 asumisoikeus- ja vuokra-asuntoa, ja kaiken kaikkiaan meillä on Espoossa noin 4 000 asuntoa.

Tutustu liiteriverkostoon sekä sen palveluihin:

Lisätietoja:

Jari Riskilä, Asokotien toimitusjohtaja
Puhelin: 020 161 2299

Johanna Otranen, Asuntosäätiön markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Puhelin: 020 161 2292

Harri Paloheimo, CoReorient Oy:n toimitusjohtaja
Puhelin: 050 483 6388

Asuntosäätiö tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi. Suomen neljänneksi suurimpana asuinkiinteistöjen omistajana visionamme on tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin missiomme Hyvä koti kaikille mukaisesti. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Rakennutamme ja omistamme erilaisia ratkaisuja asumiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluu asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys.


CoReorient Oy
 kehittää käytännönratkaisuja kestävään yhteiskuntaan teknologiaa ja joukkoistamista hyödyntäen.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi. Suomen neljänneksi suurimpana asuinkiinteistöjen omistajana visionamme on tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin missiomme Hyvä koti kaikille mukaisesti. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Rakennutamme ja omistamme erilaisia ratkaisuja asumiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluu asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys. asuntosaatio.fi


CoReorient Oy
kehittää käytännönratkaisuja kestävään yhteiskuntaan teknologiaa ja joukkoistamista hyödyntäen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Kesätyöt nuorille tärkeä ensiaskel työelämään tutustumisessa9.7.2020 08:00:00 EESTTiedote

Asuntosäätiö-konserni palkkasi tänä kesänä yhteensä 12 nuorta kesätöihin. Työtehtävät vaihtelevat iän ja kokemuksen mukaan, skannaustehtävistä myyntitöihin. Nuorin tämän kesän kesätyöntekijöistä on 16-vuotias, joka pääsee ensimmäisen kesätyöpaikkansa myötä tutustumaan työelämään. Tarkoituksena on, että kaikki nuoret saavat kesätyöpesteistään arvokasta oppia työelämästä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme