BK-Hydrometa Oy

KÄYTTÄJÄN KOKEMAT HYÖDYT MF PRO -VIRTAAMAMITTAUKSESTA

Jaa

BK-Hydrometan edustama MF pro -laite on saavuttanut suosiota ja koetaan perinteistä siivikkoa kätevämmäksi. Molemmat OTT Hydrometin laitteet ovat tarkkoja, mutta MF pro:n sanotaan olevan tehokkaampi, koska se antaa kokonaisvirtaaman ja muut mittaustulokset suoraan raporttimuodossa.

BK-Hydrometan asiakkaat käyttävät MF pro -laitetta virtaamien mittaamiseen putken suulta, avo-ojista ja jokien uomista. Käytännön mittaus on nopeaa ja käy helposti, koska MF pro -laitteessa ei ole liikkuvia osia eikä se ota häiriötä vesikasvillisuudesta, roskista, veden turbulenttisuudesta tai vaihtelevista sedimenttipitoisuuksista. MF pro on kestävä eikä se tarvitse huoltoa.

Eräs käyttäjä kommentoi MF pro -laitteen ominaisuuksia näin: ”Minun ei tarvitse ennen maastoon menoani tietää veden laadusta mitään tai edes virtausnopeuden suuruusluokkaa, riittää kun lataan tallentimen akun ja starttaan”.

Mittausten alussa käyttäjä tallentaa laitteen muistiin tunnisteet, joiden haluaa näkyvän raportissa ja valitsee mittausasetukset. MF pro:ssa käytetään samoja mittatankoja ja asemointitankoja kuin tavallisissa siivikoissa. Asemointitankojen avulla on helppo tehdä useita vertikaalimittauksia eri syvyyksiltä: ”MF pro:n  pohjapiikki pitää mittapään valitussa kohdassa, ja kun liikuttaa asemointitankoa ylös ja alas, voi oikean syvyyskohdan lukea helposti käsitallentimesta. Samanaikaisesti sen näytöltä voi lukea virtausnopeutta ja saa tietää, missä kohtaa on suurin virtaus”.

Mittaustulokset ovat luettavissa heti, ja ne voidaan yksinkertaisin toimin siirtää käsitallentimelta tietokoneelle. MF pro:lla manuaalinen tulosten laskentavaihe jää pois, toisin kuin siivikolla. MF pro -laite mahdollistaa erinopeuksisten virtaamien mittaukset peräkkäin sekä tuo muutenkin säästöjä, koska suunnittelua ja henkilöresursseja tarvitaan vähemmän. MF pro:n käyttäjälle rahan- ja ajansäästöt toteutuvat mittausten valmistelussa, toteutuksessa, raportoinnissa ja huollossa. Käyttäjät ovat tyytyväisiä myös siihen, että ohjelmat päivityksineen ovat maksuttomia ja helppokäyttöisiä.

Järjestämme virtaamamittausten koulutuspäivät syksyllä. Kysy lisää mittalaitteista jo nyt!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

BK-Hydrometa Oy
Anita Salo, toimitusjohtaja
anita.salo@bk-hydrometa.fi
P. 010 2302 855
P. vaihde 010 2302 850
www.hydrometa.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BK-Hydrometa Oy
BK-Hydrometa Oy
Vesilaitoksentie 10
21200 RAISIO

+358 10 2302 850, info(at)bk-hydrometa.fihttp://hydrometa.fi

BK-Hydrometa Oy on johtava vedenkäsittelyn ja ympäristömittausten ammattilainen. Olemme erikoistuneet orsi- ja valumavesien käsittelyyn sekä allas- ja patovalvontaan. Lisäksi edustamme päämiehemme OTT Hydromet Groupin hydrologisia ja meteorologisia tuotteita.

Haluamme pitää huolta ympäristöstä, siksi viimeisintä teknologiaa olevat mittalaitteet ja EFFE®-vedenkäsittely tuovat asiakkaillemme parhaan ratkaisun. Veden kiertäminen uudelleen ja uudelleen valtameren, ilmakehän, vesistöjen ja maaperän kautta, on ketju, jonka ehjänä säilyttämiseen haluamme osallistua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BK-Hydrometa Oy

BK-HYDROMETA OSALLISTUU TALVITIEPÄIVILLE 12. – 13.2.2020 - MITTALAITTEILLAMME APUA TEIDEN KUNNOSSAPITOPÄÄTÖKSIIN3.2.2020 04:00:00 EET | Tiedote

BK-Hydrometa osallistuu Talvitiepäivät 2020 -ammattilaisnäyttelyyn, jonka teemana on teiden kunnossapito. Yritys tuo maahan korkealaatuisia meteorologisia mittalaitteita, jotka auttavat teiden ja alueiden kunnossapitäjiä saamaan tietoa vesi-, lumi- ja räntäsateista sekä teiden jäätymisestä. Erityisesti ammattilaisia kiinnostaa liikkuvaan ajoneuvoon asennettava MARWIS -mittalaite.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme