Kempower Oyj

Kempowerin teknologialla varustettu yksi Ruotsin suurimmista yksityisistä sähkörekkojen latausasemista aloittaa toimintansa

Jaa
Göteborg, Ruotsi - Kempowerin pikalatausratkaisut on otettu käyttöön yhdellä Ruotsin suurimmista sähkörekkojen latausasemista. Soltech-konserniin kuuluva E-Mobility on asentanut 15 pikalaturia ruotsalaiselle logistiikkayritykselle Göteborgs Lastbilcentralille (GLC) Göteborgissa.
Soltech-konserniin kuuluva E-Mobility on asentanut 15 Kempower-pikalaturia ruotsalaiselle logistiikkayritykselle Göteborgs Lastbilcentralille (GLC) Göteborgissa.
Soltech-konserniin kuuluva E-Mobility on asentanut 15 Kempower-pikalaturia ruotsalaiselle logistiikkayritykselle Göteborgs Lastbilcentralille (GLC) Göteborgissa.

Asema otetaan käyttöön ratkaisevaan aikaan, sillä se tukee osaltaan Ruotsin tavoitetta vähentää hiilidioksidipäästöjä kuljetusalalla. Ruotsin pikalatausinfran vahvistaminen on elintärkeää, jotta ala olisi päästötön vuoteen 2045 mennessä.

"Olemme iloisia, että yksi Ruotsin suurimmista yksityisistä sähkörekkojen latausasemista on nyt valmis käyttöön. Tämä projekti on jälleen osoittanut, kuinka paljon voimaa pohjoismaisten yritysten yhteistyössä on. Näemme sähköbussien ja -rekkojen kehittyvän nopeasti tulevina vuosina ja tämän kaltaiset hankkeet ovat tärkeässä osassa sähköistymisen etenemisessä", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

"On hienoa saada latausasema toimintaan, sillä sen avulla voimme vähentää hiilidioksidipäästöjä ja helpottaa yritysten siirtymää sähköisiin ajoneuvoihin. Haluan kiittää Kempoweria ja E-Mobilityä sujuvasta yhteistyöstä ja toivottaa omistajamme, kuljettajamme ja yhteistyökumppanimme tervetulleiksi uuteen latauskeskukseen", GLC:n toimitusjohtaja Martin Salenius toteaa.

"Tuntuu hienolta saada tämä hanke päätökseen GLC:lle, joka investoi nyt voimakkaasti latausinfran kasvattamiseen. Yhteistyömme Kempowerin kanssa oli erinomaista, sillä he tarjoavat teknisen ratkaisun, joka on tehokkuuden lisäksi myös älykäs, mitä juuri tämäntyyppinen laajamittainen latausasema edellyttää", sanoo E-Mobilityn toimitusjohtaja Martin Götesson.

Kempower, mediasuhteet:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

media@kempower.com

Puh. +358 29 0021900

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Soltech-konserniin kuuluva E-Mobility on asentanut 15 Kempower-pikalaturia ruotsalaiselle logistiikkayritykselle Göteborgs Lastbilcentralille (GLC) Göteborgissa.
Soltech-konserniin kuuluva E-Mobility on asentanut 15 Kempower-pikalaturia ruotsalaiselle logistiikkayritykselle Göteborgs Lastbilcentralille (GLC) Göteborgissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower lyhyesti:

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower’s new EV charger production facility to be located in Durham, North Carolina, USA28.2.2023 09:00:00 EET | Press release

Kempower, the leading Nordic DC charging technology provider headquartered in Finland, has completed the negotiations for the lease of a new EV charger manufacturing facility in Durham, North Carolina, USA. Kempower’s new EV charger facilities have more than 14,000 square meters (154,000 square feet) of space for operations. With the facilities in Durham, Kempower will double its operations space worldwide.

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin28.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti. Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen. Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham val

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme