Keski-Suomen ELY-keskus

Kenelle Keski-Suomen ympäristökasvatuspalkinto Kolkutin 2022? Tee ehdotus luontopositiivisuuden edistäjästä!

Jaa

Keski-Suomen kestävän elämäntavan yhteistyöryhmä KYKY etsii jälleen tahoa, joka ansaitsee tulla palkituksi Keski-Suomen ympäristökasvatuspalkinto Kolkuttimella.

Kolkutin-palkinnon 2022 teema on luontopositiivisuus. Tunnetko henkilön tai organisaation, joka on onnistunut tekemään mutkikasta luontokatoa ymmärrettäväksi? Tai jonkun, joka on saanut aikaan oivalluksia, joiden myötä toimintaa on muutettu luonnon kannalta suotuisammaksi? Kuka, mikä tai ketkä edistävät luontopositiivisuutta esimerkillisellä tavalla?

Haemme erityisesti tahoa, joka toimii vapaaehtoispohjalta, mutta myös muita ehdotuksia otetaan vastaan. Toimija voi olla paikallinen, alueellinen tai valtakunnallinen - kunhan toimintaa on Keski-Suomen alueella.

Tee ehdotuksesi viimeistään 31.7.2022 käyttäen oheista lomaketta. Perustele ehdotuksesi. Voit ehdottaa myös itseäsi tai edustamaasi tahoa.

KYKY-ryhmästä koottu tuomaristo päättää palkittavasta, ja palkinnon saaja julkistetaan Suomen luonnon päivänä 27.8.2022. Palkinto on taitelija Samuli Alosen Kolkutin-teos nimilaatalla. Tuomaristo voi harkintansa mukaan myöntää myös kunniamainintoja.

Palkinto on jaettu ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja sen ovat aiemmin saaneet Jyväskylän luontokoulu, Juha ja Heidi Hintikka Hakolan tilalta, Petäjäveden metsäeskaritoiminta, Mustankorkea Oy ja Keuruun ekokylä. Palkinto jaetaan noin joka toinen vuosi.

KYKY-ryhmä on Keski-Suomen ELY-keskuksen koolle kutsuma yhteistyöryhmä, joka kokoaa kestävää kehitystä ja siihen liittyvää osaamista ja oppimista edistäviä tahoja yhteisen pöydän ääreen Keski-Suomessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

KYKY-ryhmän puheenjohtaja, ympäristökasvatusasiantuntija
Tanja Tuulinen
tanja.tuulinen(at)ely-keskus.fi
p. 0295 024 669
(ei tavoitettavissa heinäkuussa)

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme