Kesä lapselle - Ukrainan tukikonsertti Naantalissa 9.5.

Jaa
Joel Hallikainen on koonnut suuren joukon artisteja esiintymään tukikonsertissa, jolla kerätään rahaa ukrainalaislasten kesäleiritoimintaa varten.
Hyväntekeväisyyskonsertti Naantalissa 9.5.
Hyväntekeväisyyskonsertti Naantalissa 9.5.
Jokainen meistä tuntee syvää huolta ja myötätuntoa Ukrainan sodan vuoksi. Järkyttävät sodan uutiset turruttavat mielen ja kuten aina eniten kärsivät syyttömät eli lapset.
 
Viime vuonna Joel Hallikainen järjesti tukikonsertin Turun seudulla asuvien ukrainalaislasten hyväksi. Konsertissa esiintyneitä lukuisia artisteja ei tarvinnut erikseen houkutella mukaan. He tulivat ja antoivat lahjansa täydestä sydämestään. Turun Mikaelinkirkko oli täynnä ja tilaisuus oli sykähdyttävän koskettava.
 
Konsertin ansiosta yli sata Turun seudulla asuvaa ukrainalaislasta pääsi kesäleirille omien, samankielisten kavereidensa kanssa.
 
Nyt Hallikainen on tarttunut jälleen toimeen ja toteuttaa  KESÄ LAPSILLE konsertin Naantalin kirkossa tiistaina 9.5. klo 18.00.
Iso joukko nimekkäitä artisteja on innoissaan tulossa esiintymään ja näin antamaan oman panoksensa kesäleirin toteutumiseen. Esiintyjinä on mm. Petri Laaksonen, S.I.G, Tuula Amberla ja Ilpo Murtojärvi ja tietenkin Joel Hallikainen. Mukana yhteistyössä on Naantalin seurakunta. Tavoitteena on ilman muuta saada kirkko täyteen, ja varmasti tilaisuus on yhtä sykähdyttävä kuin vuosi sitten, sanoo Hallikainen.
 
os. Nunnakatu 2, Naantali, p. 02 4359800
 
 
Lisätietoja antaa
Joel Hallikainen, p. 044 31111061, jokke@joelhallikainen.com
 
Tarja Rautiainen, 040 7478847, tarja.rautiainen@visitnaantali.com 
 

Avainsanat

Kuvat

Hyväntekeväisyyskonsertti Naantalissa 9.5.
Hyväntekeväisyyskonsertti Naantalissa 9.5.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme