Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kesäliikuntavälineitä voi lainata kesäkuussa kirjastosta

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut avaa kesäkuussa liikuntavälinelainaamon pääkirjastoon, Palosaaren kirjastoon ja Kohtaamispaikka Huudiin Huutoniemelle. Lainaan voi saada mm. erilaisia palloilusettejä, mailapelejä, kahvakuulia ja petanque-pelejä.

Liikuntasuunnittelija Tuomas Kukkonen kertoo, että kesäiset liikuntavälineet saadaan näin laajempaan käyttöön ja nuoret saavat kesätöitä välinelainaamon hoitajina.

Kesätöissä olevat nuoret hoitavat välinelainaamoja itsenäisesti. Lainaajilta tarkistetaan henkilöllisyys ja lainattava tuote merkitään lainausvihkoon. Laina-aika välineille on 1 vuorokausi.

- Kun olet menossa rannalle, pistäydy samalla kirjastoon lainaamaan vaikka palloilusetti mukaan, vinkkaa palvelupäällikkö Anna Pakka Vaasan kaupunginkirjastosta.

Välinelainaamot ovat auki seuraavasti:

Pääkirjasto: 3.6.-28.6. ma-pe klo 10-17
Palosaaren kirjasto: 17.6.-28.6. ma-ke klo 12-19, to-pe klo 10-16
Kohtaamispaikka Huudi: 10.6.-20.6. ma, ke-pe klo 12-16, ti klo 12-19

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikuntasuunnittelija Tuomas Kukkonen
Vaasan kaupungin liikuntapalvelut
p. 040 098 3993
tuomas.kukkonen@vaasa.fi

Palvelupäällikkö Anna Pakka
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 040 182 4289
anna.pakka@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hotellkedjan Odyssey Hotel Groups etablering i Wasa Station förstärker stadens dragningskraft och internationella karaktär12.9.2019 11:49:58 EESTTiedote

YIT och den holländska hotellkedjan Odyssey Hotel Group offentliggjorde ett föravtal om hyrning av Wasa Stations lokaler för hotellanvändning. Den internationella kedjan har flera hotell och varumärken i Europa, USA och Asien. Varumärket för det kommande hotellet i Wasa Station publiceras senare. Föravtalet mellan YIT och Odysseys är ur stadens synvinkel ett betydande framsteg med tanke på projektets framskridande och genomförande.

Hotelliketju Odyssey Hotel Groupin sijoittuminen Wasa Stationiin vahvistaa kaupungin vetovoimaa ja kansainvälisyyttä12.9.2019 11:49:40 EESTTiedote

YIT:n ja hollantilainen hotelliketju Odyssey Hotel Group julkistivat esisopimuksen Wasa Stationin tilojen vuokrauksesta hotellikäyttöön. Kansainvälisellä ketjulla on useita hotelleja ja brändejä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Wasa Stationiin tulevan hotellin brändi julkistetaan myöhemmin. Esisopimus YIT:n ja Odysseyn välillä on kaupungin näkökulmasta merkittävä edistysaskel hankkeen etenemisen ja toteuttamisen kannalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme