Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kesäliikuntavälineitä voi lainata kesäkuussa kirjastosta

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut avaa kesäkuussa liikuntavälinelainaamon pääkirjastoon, Palosaaren kirjastoon ja Kohtaamispaikka Huudiin Huutoniemelle. Lainaan voi saada mm. erilaisia palloilusettejä, mailapelejä, kahvakuulia ja petanque-pelejä.

Liikuntasuunnittelija Tuomas Kukkonen kertoo, että kesäiset liikuntavälineet saadaan näin laajempaan käyttöön ja nuoret saavat kesätöitä välinelainaamon hoitajina.

Kesätöissä olevat nuoret hoitavat välinelainaamoja itsenäisesti. Lainaajilta tarkistetaan henkilöllisyys ja lainattava tuote merkitään lainausvihkoon. Laina-aika välineille on 1 vuorokausi.

- Kun olet menossa rannalle, pistäydy samalla kirjastoon lainaamaan vaikka palloilusetti mukaan, vinkkaa palvelupäällikkö Anna Pakka Vaasan kaupunginkirjastosta.

Välinelainaamot ovat auki seuraavasti:

Pääkirjasto: 3.6.-28.6. ma-pe klo 10-17
Palosaaren kirjasto: 17.6.-28.6. ma-ke klo 12-19, to-pe klo 10-16
Kohtaamispaikka Huudi: 10.6.-20.6. ma, ke-pe klo 12-16, ti klo 12-19

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikuntasuunnittelija Tuomas Kukkonen
Vaasan kaupungin liikuntapalvelut
p. 040 098 3993
tuomas.kukkonen@vaasa.fi

Palvelupäällikkö Anna Pakka
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 040 182 4289
anna.pakka@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme