Keski-Suomen ELY-keskus

Kesän 2021 päällystystyöt Keski-Suomen ELY-keskuksen alueella etenevät suunnitellusti

Jaa

Keski-Suomen päällystystyöt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti. Heinäkuun ja elokuun alun aikana päällystettiin Jyväskylässä Vt 4 Kanavuoren kohdalla ja Vt 18 Kukkumäen kohdalla. Lisäksi päällystystä tehtiin Saarenmaantiellä sekä Saarijärventien ja Puuppolantien jalankulku- ja pyöräteillä.

Jämsässä Mt 343 Hallin päällystykset valmistuivat tämän viikon (vko 32) aikana. Seuraavaksi päällystykset siirtyvät Mt 16573 Säyryläntielle, jossa rakenteenparantamistyöt on saatu jo valmiiksi.

Loppuviikon aikana päällystystyöt alkavat myös Konginkankaalla Mt 637 Konginkankaantiellä. Ensi viikon alussa päällystetään Konginkankaantien eteläinen osuus Mt 6456.

Elokuun loppupuolella päällystetään vielä Konginkankaalla nelostiellä Petomäki- Konginkangas välinen osuus, Suolahdessa Mt 6452 Äänekoskentie ja sen vieressä kulkeva jalankulku- ja pyörätie sekä Jyväskylässä Mt 16630 Vaajakoskentiellä.

Korpilahdella Mt 610 tiellä Kärkistensalmessa aloitetaan ensi viikon alussa louhintatyö, jossa parannetaan tien kuivatusta avartamalla nykyisiä kallioleikkauksia. Liikennettä joudutaan sulkemaan lyhyiksi ajoiksi räjäytysten ajaksi. Päällystystyöt on tarkoitus aloittaa syyskuun alussa.

ELY-keskus toivoo tienkäyttäjiltä malttia sekä liikennejärjestelyjen noudattamista. Pidetään huoli työ- ja liikenneturvallisuudesta, sillä uudesta päällysteestä on pidempiaikainen hyöty kuin töistä aiheutuvalla hetkellisellä haitalla.

Päällystystöiden etenemisestä tiedotetaan kesän aikana Keski-Suomen ELY-keskuksen liikennevastuualueen Twitter-tilillä: https://twitter.com/elyliiks

Keski-Suomen päällystyskohteet ja alustava aikataulu 2021:
https://vayla.fi/keski-suomessa-rakenteilla/paallystystyot

Maanteillä tehtävistä töistä sekä liikenteen häiriötilanteista on saatavilla maan laajuisesti tietoa Liikennetilanne-palvelusta: https://liikennetilanne.tmfg.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530
Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Kukkumäen rampit otetaan käyttöön Jyväskylässä – huomioi muuttuvat liikennejärjestelyt23.8.2021 08:00:39 EEST | Tiedote

Valtatien 18 (Keuruuntie) varrella sijaitseva Kukkumäen tietyömaa alkaa valmistua. Uudet rampit otetaan käyttöön keskiviikkoaamuna 25.8.2021. Käyttöönotto muuttaa alueen liikennejärjestelyjä. Koko urakka tulee valmistumaan alkuperäistä suunnitelmaa aikaisemmin. Uusitulla Kukkumäen eritasoliittymäalueella on sujuvoittava merkitys esimerkiksi alueen vilkkaalle hälytysajoneuvoliikenteelle.

Teollisuuteen investointirahaa ja hankkeilla kohti ajankohtaisia haasteita19.8.2021 09:39:33 EEST | Tiedote

Maaseuturahaston yritysrahoituksen kysyntä jatkui toisella vuosineljänneksellä hyvänä. Eri teollisuudenaloilla kasvetaan laajentamalla toimitiloja ja ottamalla käyttöön uutta kalustoa ja laitteita. Siirtymäkauden rahoitus mahdollistaa myös lukuisat uudet yleishyödylliset kehittämishankkeet, joissa näkyvät ajankohtaiset teemat ilmastokysymyksistä turvetuotannon tulevaisuuteen ja lähiliikuntaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme