Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Kesäsafkaa ja säpinää Helsingin leikkipuistoissa

Jaa

Tänäkin kesänä Helsinki tarjoaa leikkipuistoissaan maksuttoman lämpimän ruoan kaikille alle 16-vuotiaille joka arkipäivä. Puistoruokailukesä alkaa maanantaina 4.kesäkuuta.

Kesän aikana tarjotaan noin 200 000 lautasellista yhteensä 61 leikkipuistossa ympäri Helsinkiä. Kolmisenkymmentä puistoa on auki läpi kesän, osa puistoista menee kiinni heinäkuuksi. Kesäkuu on puistojen toiminnassa ja myös ruokailun osalta vilkkain kuukausi.

”Ruokalistaa on uudistettu asiakaspalautteen mukaan. Asiakkaat ovat toivoneet perinteisiä ruokia, kuten herne-, jauheliha- ja siskonmakkarakeittoa, joita listalle onkin lisätty”, kertoo ruokapalveluvastaava Erja Suokas.”Tänä kesänä uutuuksia ovat  bataatti-kurpitsakeitto ja mustajuurikeitto. Kasvisruokien määrä on viime kesän tasolla.”

Ruoka-aika on arkisin klo 12. Puistoon otetaan omat ruokailuastiat ja aterimet mukaan! Halutessa voi tuoda esimerkiksi keiton kaveriksi leipää. Puistoruokailu jatkuu 3.8. asti.

Leikkipuistojen kesäruokalistat löytyvät netistä www.hel.fi/ruokalistat > leikkipuistot sekä myös leikkipuistojen ilmoitustauluilta.

Lisää leikkipuistotoiminnasta ja kesän aukioloajoista 

Lisätietoja kesäruokailusta:
ruokapalveluvastaava Erja Suokas
erja.suokas@hel.fi
puh. 09 310 43246

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tiedottaja Mervi Kopomaa-Weymarn
puh. 09 310 43360
mervi.kopomaa-weymarn@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa pääkaupungin marraskuussa – mukana yli 100 tapahtumaa16.10.2018 13:00Tiedote

Kaikkien aikojen ensimmäinen Helsinki Education Week järjestetään 5.–9.11. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viikon aikana eri puolilla Helsinkiä järjestetään yli 100 oppimiseen liittyvää tapahtumaa. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme