Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Kesätyö täynnä magiaa! Linnanmäen hupimestareiden rekrytointi on käynnistynyt!

Jaa

Helsingin hauskimman kaupunginosan kausityöntekijähaku on käynnistynyt 8.1.2018. Linnanmäki palkkaa satoja työntekijöitä moniin erilaisiin työtehtäviin.

Linnanmäen hupimestareita.
Linnanmäen hupimestareita.

Linnanmäki tarjoaa työpaikan vuosittain sadoille kausityöntekijöille, joiden tärkeimpinä tehtävinä on vastata huvipuistokävijöiden viihtyvyydestä ja varmistaa asiakkaiden ikimuistoinen huvipuistokokemus.

Tänä vuonna Linnanmäelle etsitään laitetyöntekijöitä, pelimyyjiä, siistijöitä, järjestyksenvalvojia, puutarhatyöntekijöitä, lipunmyyjiä sekä kioski-, kahvila-, ravintola- ja myymälätyöntekijöitä. Pääsääntöisesti tehtävien alaikäraja on 18 vuotta.

Linnanmäki on tunnettu hyvänä työyhteisönä ja sen tavoitteena on olla lähitulevaisuudessa Suomen paras työpaikka. Konkreettisia askelia päämäärää kohti otettiin syksyllä, kun huvipuisto sai Great Place to Work® -sertifikaatin. Henkilöstölle tehdyssä kyselyssä selvisi mm., että huvipuistossa on erityisen hyvä yhteishenki ja että hupimestarit ovat ylpeitä työpaikastaan.

- Meille on sydämen asia, että hupimestarimme viihtyvät Linnanmäellä. Monelle nuorelle Linnanmäki on ensimmäinen työpaikka, ja haluamme tarjota ainutlaatuisia kokemuksia ja näyttää, millainen hyvä työyhteisö voi olla, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Kausityöpaikkoja on auki satoja ja hakemuksia odotetaan tänäkin vuonna useita tuhansia.

- Tärkeintä Linnanmäellä työskentelevälle on asenne, sillä Linnanmäen sielu muodostuu työntekijöistämme. He ovat avainroolissa asiakkaidemme huvipuistoelämyksen muotoutumisessa. Kaikki Linnanmäen työntekijät ovat hupimestareita, jotka voi tunnistaa hymysilmistä, pelinenästä, vinkkisuusta ja turvakäsistä. Rohkaisen kaikkia kiinnostuneita hakemaan ja viettämään kanssamme magiantäyteistä kesää, kertoo Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén

Linnanmäen kausityöntekijähaku on käynnissä 8.1.-28.1.2018.

Lue lisää osoitteesta: rekrytointi.linnanmaki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linnanmäen hupimestareita.
Linnanmäen hupimestareita.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2017 lahjoitettiin 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme