Kemianteollisuus ry

Kesätyöpaikka vientiteollisuudessa? Kemianteollisuuden kesätyöpaikat haussa nyt

Jaa

Suuri osa kemianteollisuuden kesätyöpaikoista on haussa jo nyt, ja siksi myös Kemian kesätyölaskuri pyörähtää käyntiin. Kemianteollisuus kannustaa alan yrityksiä työssäoppimis-, harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen järjestämiseen ja haluaa pitää kesätyöntekijöistäkin hyvää huolta.

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle nuorelle ja opiskelijalle tilaisuus tutustua työhön kemianteollisuudessa. Tulevana kesänä kesätyöpaikkojen määrän arvioidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

"Kesätyöpaikan tarjoaminen on vastuullinen ja tulevaisuutta rakentava teko. Erityisen arvokasta on avata kesätyömahdollisuus ensikertalaiselle, ja antaa nuorille positiivinen kokemus työelämästä", painottaa Kemianteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja, Nesteen liiketoiminta-alueen johtaja Matti Lehmus.

Kemianteollisuus on yksi suurimmista teollisuuden aloista Suomessa ja yksi suurimmista vientialoista. Kemiassa on ratkaisu moniin maailmanlaajuisiin hyvän elämän haasteisiin.

"Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuva diesel ja lääkkeet ovat esimerkkejä meille kaikille tärkeistä kemian ratkaisuista. Matkalla kohti hiilineutraalisuutta tarvitsemme jatkossakin parhaat osaajat ja ihmiset, jotka haluavat tehdä mielekästä työtä ja pelastaa maailmaa", sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.

Kemianteollisuuden kesätyölaskuri starttaa 13.2.2019

Kemian kesätyölaskuri näyttää Kemianteollisuus ry:n jäsenten tarjoamien kesätyöpaikkojen kokonaismäärän ja kesätöitä tarjoavat yritykset. Kemianteollisuuden kesätyölaskuri 2018 keräsi saldoksi noin 2600 kesätyöpaikkaa.

Katso lisää

https://www.kemianteollisuus.fi/fi/tyoelama/kesatyot/kesatyolaskuri/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kemianteollisuus ry

Anni Siltanen, asiantuntija, Osaaminen ja vetovoima, 044 562 5991
Susanna Aaltonen, johtaja, Vaikuttaminen, puh. 040 593 4221, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kemianteollisuus ry
Kemianteollisuus ry
Eteläranta 10 / PL 4
00131 HELSINKI

https://www.kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kemianteollisuus ry