Osuuskauppa Hämeenmaa

Keskelle Lahden kaupungin sykettä avataan keväällä monipuolinen ravintolamaailma

Jaa

Ketterää kaupunkishoppailua ja elämyksellisiä herkkuja – kaikki saman katon alta ensi keväänä avautuvassa Prisma Sykkeessä. Prisman ytimeen avataan uusi ja monipuolinen ravintolamaailma, joka vastaa asiakkaiden kulutusmieltymyksiin nopeudella, viihtyvyydellä ja valikoiman runsaudella.

Keväällä 2021 avajaisiaan juhliva Prisma Syke tuo Lahden keskustaan lisäpalveluita uudenlaisen kauppakeskuskokemuksen myötä. Tuleva Prisma kätkee sisäänsä ravintolamaailmakokonaisuuden, joka koostuu vahvoista Prisma-maailmasta jo tutuiksi tulleista brändeistä: Hesburgerista, Pizza & Buffasta sekä Prisma Cafésta.

Yli 200 asiakaspaikkaa palveluiden ytimessä takaa kauppakeskuksen asiakkaille riittoisat puitteet ketterään ravintolamaailma-asiointiin. Laadukkaan asiakaskokemuksen ja vaivattoman asioinnin takaamiseksi ravintolamaailma Prisma Sykkeestä löytyy keskeltä kauppakeskusta.

– Ravintolamaailman konseptit ovat asiakkaille tuttuja, mutta Prisma Sykkeessä ne tuodaan uudella tavalla esille, tähdentää majoitus -ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila OsuuskauppaHämeenmaalta.

Ravintomaailma on kauppakeskuksen ytimessä asiakkaiden keskellä.

Ravintolamaailman toimijoista Pizza & Buffa on päivittänyt konseptinsa ilmettä, ja esimerkiksi tuotteiden esillepano toteutetaan näyttävämmin. Mallia konseptiuudistusten suunnasta on näyttänyt viime keväänä uudistettu Prisma Hämeenlinnan ravintolamaailma.

Toimintaansa uudistaa myös Sykkeeseen tuleva hampurilaisketju Hesburger, joka tuo Ravintolamaailmaan käyttöön itsepalvelukassat.

– Hesburger ottaa käyttöön normaalin kassapalvelun lisäksi kolme itsepalvelukassaa, eli asiakas voi tilata tuotteet ja noutaa valmiiksi maksetut tilaukset kassalta, kertoo ryhmäpäällikkö Sanna Huovi Osuuskauppa Hämeenmaalta.

– Tulevan Prisman sijainti on erittäin hyvä. Prisma laajentaa keskustan palveluita kehittyvällä Paavolan alueella. Myös ravintolamaailman palveluita ja tuotteita tullaan kehittämään aktiivisesti tarpeiden ja asiakkaiden mieltymysten mukaan. Ravintolamaailman sijainnin ansiosta asiakas voi halutessaan ostaa vaikkapa Prismasta sushia ja mennä syömään sen ravintolaan, suoraan kassalinjojen toiselle puolelle, Lari Rusila mainitsee.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602
Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Sanna Huovi, 050 347 8776

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa suunnittelee kauppakeskusta Turengin keskustaan29.6.2021 15:00:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa on jo pitkään halunnut kehittää Turengin keskusta-alueen palvelutarjontaa. Myös Janakkalan Osuuspankilla on ollut samansuuntaisia tavoitteita keskustan kehittämiseksi. Hämeenmaa on nyt tehnyt esisopimuksen Janakkalan Osuuspankin kiinteistön ostamisesta. Suunnitelmana on purkaa Osuuspankin kiinteistö ja rakentaa tilalle uusi kauppakeskus. Janakkalan Osuuspankki ja OP Koti Janakkala Oy tulevat pitkillä vuokrasopimuksilla vuokralaisiksi kauppakeskukseen. Tilaa tulee myös muille vuokralaisille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme