Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keusote kysyy yli 70-vuotiailta palveluiden asiakaslähtöisyydestä ja laadusta

Jaa

Keusote lähettää kaikille yli 70-vuotiaille Keusoten alueella asuville ikäihmisille henkilökohtaisen kyselyn palveluiden asiakaskokemuksesta. Kyselyn perusteella Keusote kehittää ikäihmisten palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja laatua.

- Toivomme saavamme kyselyyn paljon vastauksia ja arvokasta tietoa palvelukokemuksista kehittääksemme palveluitamme oikeaan suuntaan, toteaa asiakasohjauksen päällikkö Leena Säkäjärvi.

Kyselyyn voi myös vastata Keusoten verkkosivujen kautta osoitteessa www.keusote.fi/kysely70. Kyselyyn voi vastata 6.5.22 mennessä. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja vastaajaa ei voi tunnistaa. Vastauslomakkeen palauttaminen Keusotelle on maksutonta kyselyn mukana tulleella palautuskuorella.

Palaute ohjaa kehittämistä

Jatkuvaa asiakaspalautetta voi antaa Keusoten toimipisteissä sijaitsevien palautelaitteiden, verkkosivukyselyn tai tekstiviestikyselyn kautta sekä suullisesti Keusoten ammattilaisille. Asiakaspalautteita käsitellään reaaliajassa. Asiakaspalaute on merkittävässä roolissa ja osana organisaation päivittäisjohtamista ja jatkuvaa parantamista. Palautteen antajan on mahdollista jättää yhteydenottopyyntö verkkosivupalautteen kautta, jolloin palvelusta vastaava esimies on yhteydessä palautteen antajaan viiden arkipäivän sisällä.

Lisätiedot medialle

Päivi Mäkelä-Bengs, avopalveluiden päällikkö, p. 050 497 2478, paivi.makela-bengs@keusote.fi 
Leena Säkäjärvi, asiakasohjauksen päällikkö,  p. 050 497 2613, leena.sakajarvi@keusote.fi 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme