Attendo

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Kaunialan osakekaupan ehdoitta

Jaa

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on perjantaina 13.5.2022 hyväksynyt Kaunialan sairaala Oy:n osakekaupan Vantaan kaupungin ja Attendon välillä ilman rajoituksia tai ehtoja. Näin ollen omistajanvaihdos tulee toteutumaan 1.6.2022.

Kauniala jatkaa itsenäisenä yhtiönä myös Attendon omistaessa yhtiön osakkeet.

Attendo esittäytyy Kaunialan henkilökunnalle pian omistajavaihdoksen jälkeen, jotta yhteistyö pääsee vauhtiin. Kaupan toteutuminen on iso mahdollisuus Attendolle, toteaa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist. Uusia näkymiä avautuu myös Kaunialaan.

– Nyt pääsemme vihdoin keskustelemaan avoimesti Kaunialan ja sen kampuksen kehittämisestä! Odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä ja tutustumista toimintatapoihin puolin ja toisin. Tapaamisten ja infotilaisuuden aikataulu täsmentyy lähiaikoina, sanoo Kaunialan toimitusjohtaja Mervi Ahlroth.

Attendo Oy ei anna haastatteluita kauppaan liittyen ennen kuin virallinen omistajavaihdos on tehty.

Lisätietoja Kaunialasta löytyy osoitteesta www.kauniala.fi 

Lisätietoja Attendo-konsernin Suomen-liiketoiminnasta löytyy osoitteesta www.attendo.fi ja sijoittajatietoa osoitteesta www.attendo.com 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uudenmaan Seniorikotien hoivakodit muuttuvat Attendo-kodeiksi13.5.2022 11:45:27 EEST | Tiedote

Hoivatyön perusarkeen muutoksella on hyvin vähän vaikutuksia. Uudenmaan Seniorikodit on tuottanut hoivapalveluja ikääntyneille yhdessätoista hoivakodissa osana Attendoa nyt runsaan vuoden ajan. Molempien yhtiöiden työntekijöillä on vankka kokemus ikäihmisten hoivasta ja vahva tahtotila kehittää sitä entistä paremmaksi. Syyskuusta 2022 lähtien Uudenmaan Seniorikotien hoivakodit jatkavat toimintaansa Attendo-koteina.

Henkilöstöpalvelu Silkkitie on nyt osa Attendoa4.4.2022 14:05:20 EEST | Tiedote

Vakava osaajapula kuormittaa työyhteisöjä laajalti hoiva-alan työpaikoilla Suomessa. Henkilöstöpulaan on olemassa useita ratkaisuja, joista yksi on kansainvälisen rekrytoinnin sujuvoittaminen ja lisääminen. Attendo on 1.4.2022 solminut yrityskaupan, jonka myötä arvostettuja ja pidettyjä työkavereita Filippiineiltä myös Attendolle rekrytoinut ja kouluttanut Henkilöstöpalvelu Silkkitie Oy on nyt Attendon tytäryhtiö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme